мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Аудио укосницу цонфиг

Reply

Тхреад Тоолс
Old 31 јан 2008, 12:29
Нови члан групе

Default Аудио укосницу цонфиг

Им 'не сигуран како то описати овај исправно тако носе са мном. Некако прочитати утичница за мој микрофоном разбио. Звучник један даље ради само микрофоном не. Ја сам тежак то гет предњој утичница за рад, али помоћне игле на матичној плочи не раде праву. ЈА прикључен Кочић за микрофоном у, ипак Им 'не сигуран ако морам имати јумпер на одређени пин или имају нешто друго покрећу. имам пц-цхипс матична плоча в2.3. Било које друге информације потребне праведан јави ми.
Old 25 сви 2008, 12:27
Нови члан групе

Пре свега што се Ваше цхипсет матичне плоче имају и да ли ви знате шта је спецификација ФП аудио хеадер је његов обично Интел ХД аудио или АЦ97.
Old 1. аугуст 2008, 11:06
Аустин Гроуп

Чак сам имао исти проблем неколико седмица пре.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Пин задатака за реалтек ац'97 за аудио путем (р) аудио контролер??! Јорге Луис Звук, Спеакерс & МП3 плејери 0 11. јуна 2009 12:52
Аудио / Модем Уређај на високе дефиниције Аудио Бус? Муллы Д Генерал Хардуаре Цхат 10 5. јула 2008 14:19
Које је боље за аудио снимање - Креативни / М-Аудио гхозт Звук, Спеакерс & МП3 плејери 2 30 јануар 2008 14:54
Фирефокс абоут: цонфиг Туеакс евилфантасы Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 2 13 новембар 2007 03:46
Пин ИДЕ цонфиг? ксацтлы Дривес & Измјењиви медији 2 18 аугуст 2007 13:31
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц