![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я не знаю, як описати це, власне, несуть із собою. Якось прочитав моє гніздо для мікрофонних зламав. Спікер одній як і раніше працює тільки мікрофона немає. Я намагаюся отримати передньої Джек працювати, але і допоміжних контактів на платі не працює. Я підключив шпильки для Mic In, але я не впевнений, що мені потрібно є перемичка на певному шпильки або щось інше спрацьовує. У мене є ПК чіпами v2.3 плати. Будь-яка інша інформація необхідна, просто дайте мені знати. |
|
| |||
| |||
| Перш за все, що чіпсет материнської плати мають і ви знаєте, що специфікація FP Audio заголовку своєї зазвичай Intel HD Audio і AC97. |
|
| |||
| |||
| Навіть мене була та ж проблема кілька тижнів тому. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Розводка для Realtek AC'97 Audio для VIA (R) аудіо-контролером?!?! | Хорхе Луїс | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 0 | 11 червня 2009 12:52 |
| Аудіо / модем на автобусі High Definition Audio? | Мулли D | Генеральний обладнання чат | 10 | 5 липня 2008 14:19 |
| Що краще для запису аудіо - Creative / M-Audio | ghozt | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 30 січня 2008 14:54 |
| Firefox про: конфігурації Tweaks | evilfantasy | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 13 листопада 2007 03:46 |
| Іде Pin конфігурації?? | xactly | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 18 серпня 2007 13:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |