![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Основно живея зали ... Имам Logitech x530, не vry добри оратори, но бас isn't твърде лошо. Айв е справедлив няколко жалби за шума. Има ли все пак от разстояние shuttin баса всички заедно .. всички отделни говорители са свързани чрез подквотите soo могат не само dissconnect. tryed да използва софтуер, който дойде с ... но превръщането определяне на бас, че за нищо не направи messing с eqs в медия плейър и itunes намалява, но все още баса е тежко. DONT spose Терес всеки софтуер, който може да променя настройките??? Или има наистина лесен предположение, че Айв пропуснали? (и не е не е на разстояние / върху бутона на гърба на подквотите ....) Наздравици |
|
| |||
| |||
| BTW звукови карти е Trust 5,1 Surround Soundcard SC-5100 |
|
| |||
| |||
| АЗ действително арго мисля за нищо, освен обновяване на вашите говорители на нещо с бас контрол копче |
|
| |||
| |||
| Съжалявам АЗ didnt споменава, че или .. тя има копче, че тя се превръща нагоре или надолу но че все още doesn't спрете всички бас haha owell DONT въпрос Благодаря за помощта ви |
|
| |||
| |||
| аз употреба виртуални DJ докато свири музика. Терес възможност да се обърнат нагоре или надолу, за база. Или дори почти във вашия случай. Мисля, че това ще работи за теб. Съжалявам, че не всички DONT свободен софтуер, бихте могли да използвате. изтегли делото и се опитват. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Gateway обувка горе проблем - Не TPM или TPM е проблем | rajank | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 17 Юни 2009 22:35 |
| Това ISP или рутер проблем (възможно е дори модем проблем?) | amyreaney | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 10 Юни 2009 17:24 |
| Bass | zer0 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 1-во Фев 2008 19:35 |
| Нишка Инструменти | |
| |