manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Bass problem

Reply

Thread Tools
Old 27 veljača 2008, 07:52
Novi član grupe

Default Bass problem

Živim u osnovi dvorane ...
imam logitech x530, ne vry dobri govornici, ali nije bas previše loš. Ive je pošteno nekoliko pritužbi o buku.

Je li svejedno od shuttin isključivanje bas sve zajedno .. svih pojedinačnih govornika su povezani kroz sub soo ne može samo dissconnect.
tryed koristiti softver koji dolazi sa ... no obaranje je bas na taj nije ništa
messing s eqs u Media Player i iTunes je smanjena, ali još uvijek je bas je težak.

dont spose theres bilo koji softver koji može promijeniti postavke?
ili postoji prijedlog da se stvarno lako Ive propustili? (i ne postoji nije isključeno / na dugme na stražnjem dijelu sub ....)

Živjeli
Old 27 veljača 2008, 08:29
Novi član grupe

Default Bass problem

btw Trust je zvučna kartica 5,1 Surround zvučnu SC-5100
Old 28 veljača 2008, 00:55
Novi član grupe

Default Bass problem

Ja stvarno ne mogu misliti na ništa osim nadograđujete vaše zvučnike na nešto s bas kontrolu dugme
Old 28 veljača 2008, 07:17
Novi član grupe

Default Bass problem

žalostan JA nije spomenuo da je bilo .. ona ima dugme koje se pretvara ga gore ili dolje

ali da se ipak zaustaviti sve bas

haha owell dont matter
hvala za vaša pomoć
Old 28 veljača 2008, 08:07
Member Group

Default Bass problem

koristim virtualne dj dok svira glazba. Theres opciju okrenuti prema gore ili dolje bazu. Ili čak isključiti u vašem slučaju. Mislim da bi to radili za ya. žao nam je, ali ja dont no bilo koji slobodni softver vam može koristiti. preuzeti suđenja i iskušati.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Gateway boot up problem - Ne TPM TPM ili ima problema rajank Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 0 17. lipnja 2009 22:35
Je li to ISP ili ruter problem (možda čak i modem problem?) amyreaney Networking, Modemi & VoIP 0 10. lipnja 2009 17:24
Bass zer0 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 1 1. veljača 2008 19:35
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.