![]() |
|
| |||
| |||
| בעצם אני גר אולמות ... יש לי Logitech x530, לא דוברי vry טוב אבל באס isn't חבל. ive היה סביר כמה תלונות על הרעש. האם יש בכלל של shuttin מחוץ בס הכל ביחד .. כל הדוברים בודדת מקושרים באמצעות תת soo יכול לא רק dissconnect. tryed להשתמש בתוכנה כי היא הגיעה עם ... אבל מפנה את בס על כי לא עשה דבר להתעסק עם eqs ב-Media Player ו itunes הקטינה את זה אבל עדיין באס הוא כבד. dont spose theres כל תוכנות שיכולות לשנות את ההגדרות? או האם יש באמת קל כי הצעת ive החמיצו? (ולא לא קיימת הנחה / על הכפתור בצד האחורי של המשנה ....) לחיים |
|
| |||
| |||
| btw כרטיס הקול הוא 5.1 אמון להקיף Soundcard Sc-5100 |
|
| |||
| |||
| אני באמת חושב על משהו לשפע מלבד לשדרג את הרמקולים למשהו עם בס ידית שליטה |
|
| |||
| |||
| I didn't מצטער להזכיר את זה גם .. אכן יש ידית אשר הופכת אותו מעלה או מטה אבל זה עדיין עצור doesn't כל בס haha owell dont משנה Thanks for your help |
|
| |||
| |||
| אני משתמש ב Virtual DJ תוך השמעת מוסיקה. Theres אפשרות להפעיל כלפי מעלה או כלפי מטה את הבסיס. או אפילו במקרה שלך כבוי. אני חושב שזה יעבוד בשבילך. אני לא מצטער dont כל תוכנות חינמיות אתה יכול להשתמש. הורד את המשפט ונסה אותו. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Gateway אתחול של הבעיה - לא tpm או tpm יש בעיה | rajank | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | -17 יוני 2009 22:35 |
| האם זה של ספק האינטרנט או בנתב הבעיה (יתכן גם מודם הבעיה?) | amyreaney | רישות, מודמים & VoIP | 0 | -10 יוני 2009 17:24 |
| בס | zer0 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | ב -1 פברואר 2008 19:35 |
| שרשרת כלים | |
| |