![]() |
|
| |||
| |||
| Būtībā es dzīvot zāles ... Man ir logitech x530, nevis vry labi runātāji, bet bass isn't pārāk slikti. IVE bija godīga dažas sūdzības par troksni. Vai ir vienalga no shuttin pie bass visu kopā .. visi atsevišķu runātāju ir saistītas ar sub Soo nevar vienkārši dissconnect. tryed izmantot programmatūru, kas ienāca ar ... bet noraidīts bass tajā nebija nekas messing ar plašsaziņas līdzekļu VKS atskaņotāju un iTunes samazināts, bet tomēr bass ir smags. dont spose theres jebkura programmatūra, kas var izmainīt iestatījumus? vai tur tiešām viegli ierosinājumu, ka IVE nokavēta? (un neviena nav off / uz pogas aizmugurē sub ....) Urravas |
|
| |||
| |||
| btw skaņas karte Trust 5,1 Surround Soundcard SC-5100 |
|
| |||
| |||
| Es tiešām aprunāt iedomāties neko bez modernizācijas skaļruņiem, lai kaut kas ar basu kontroles poga |
|
| |||
| |||
| sorry, I didn't pieminēt, ka vai nu .. tai ir poga, kas padara to uz augšu vai uz leju taču joprojām doesn't stop visu bass haha owell dont jautājums thanks for your help |
|
| |||
| |||
| i izmanto virtuālos dj mūzikas atskaņošanas laikā. Theres iespēja vērsties augšu vai uz leju bāzi. Vai pat pie jūsu gadījumā. Es domāju, ka tas strādā ya. sorry i dont ne visas brīvās programmatūras jūs varētu izmantot. download tiesu, un mēģināt to. |
![]() |
|
| Bookmarks |