mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Sunet, Difuzoare & MP3 Playere

Register

Bass problemă

Reply

Thread Tools
Old 27 februarie 2008, 07:52
Noile state Group

Default Bass problemă

Practic i vii sali de ...
Am un Logitech x530, nu vry bune difuzoare de bas, dar isnt prea rau. ive a avut un targ câteva plângeri cu privire la zgomot.

e acolo, oricum de shuttin pe toate împreună de bas .. toate sunt legate de difuzoare individuale prin sub soo nu poate doar dissconnect.
tryed de a utiliza software-ul care a venit cu ... dar de cotitură în jos de bas pe care nu a făcut nimic
joc cu EQS în Media Player si iTunes este redus, dar este greu de bas.

dont spose theres orice software care poate modifica setările???
sau există o foarte uşor sugestie că ive pierdut? (şi nici nu există o pe / de pe butonul de pe partea din spate a sub ....)

Noroc
Old 27 februarie 2008, 08:29
Noile state Group

Default Bass problemă

BTW placă de sunet este Trust 5.1 Surround Sunet SC-5100
Old 28 februarie 2008, 00:55
Noile state Group

Default Bass problemă

Eu chiar cred în jargon de nimic în afară de modernizarea difuzoare la ceva cu un bas de control nod
Old 28 februarie 2008, 07:17
Noile state Group

Default Bass problemă

Îmi pare rău că am didnt menţionăm că fie .. acesta nu avea un nod care se transformă-l în sus sau în jos

dar care încă doesnt opri toate bas

haha owell dont matter
Mulţumesc pentru ajutor
Old 28 februarie 2008, 08:07
Grupul de stat

Default Bass problemă

i utilizarea virtual DJ în timp ce muzica. Theres o opţiune pentru a activa în sus sau în jos de bază. Sau chiar în afara în cazul dumneavoastră. Cred că acest lucru ar lucra pentru tine. Îmi pare rău că am dont orice software liber nu te-ar putea folosi. download de studiu şi să încercaţi.
Reply

Register

Marcaje