мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Басс проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. Мар 2008, 07:52
Нови члан групе

Default Басс проблем

Живим у основи дворане ...
имам Логитецх кс530, не вры добри говорници, али није бас превише лош. Иве је поштено неколико притужби о буку.

Да ли је свеједно од схуттин искључивање бас све заједно .. свих појединачних говорника су повезани кроз суб соо не може само диссцоннецт.
трыед користити софтвер који долази са ... но обарање је бас на тај није ништа
мессинг са екс у Медиа Плаыер и иТунес је смањена, али још увек је бас је тежак.

донт спосе Тхереса било који софтвер који може променити подешавања?
или постоји предлог да се стварно лако Иве пропустили? (и не постоји није искључено / на дугме на стражњем делу суб ....)

Живели
Old 27. Мар 2008, 08:29
Нови члан групе

Default Басс проблем

бту Труст је звучна картица 5,1 Сурроунд звучну СЦ-5100
Old 28. Мар 2008, 00:55
Нови члан групе

Default Басс проблем

Ја стварно не могу мислити на ништа осим ал̌урирате ваше звучнике на нешто са бас контролу дугме
Old 28. Мар 2008, 07:17
Нови члан групе

Default Басс проблем

жалостан ЈА није споменуо да је било .. она има дугме које се претвара га горе или доле

али да се ипак зауставити све бас

хаха оуелл донт маттер
захвалност за ваша помоћ
Old 28. Мар 2008, 08:07
Мембер Гроуп

Default Басс проблем

користим виртуалне дј док свира музика. Тхереса опцију окренути према горе или доле базу. Или чак искључити у вашем случају. Мислим да би то радили за ыа. жао нам је, али ја донт но било који слободни софтвер вам може користити. преузме суђења и испробате.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Гатеуаы боот уп проблем - Не ТПМ ТПМ или има проблема рајанк Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 0 17. јуна 2009 22:35
Да ли је то ИСП или рутери проблем (можда чак и модем проблем?) амыреанеы Нетуоркинг, Модем & ВоИП 0 10. јуна 2009 17:24
Басс зер0 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 1 1 фебруар 2008 19:35
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц