![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| В основному я живу залів ... У мене є Logitech X530, не vry хороші оратори, але бас хіба погано. Ive були справедливими кілька скарг з приводу шуму. там все одно від Shuttin від баса всі разом .. Всі окремі оратори пов'язані через суб Су не може просто dissconnect. Tryed на використання програмного забезпечення, що вона прийшла з ... але відмовившись від баса, що нічого не зробив дурнем з формулами в Media Player і ITUNES скорочений, але ще бас важкий. Dont SPOSE Theres будь-яке програмне забезпечення, яке може змінити налаштування?? чи є дійсно просто припущення, що Ів пропустив? (і ні ні Off / On кнопку на задній панелі на південь ....) Ура |
|
| |||
| |||
| До речі звукової карти є довіра 5.1 Surround Звукова SC-5100 |
|
| |||
| |||
| Я дійсно нахиляє думати ні про що, крім Оновлення які виступали на що-то з бас ручка управління |
|
| |||
| |||
| Sorry I Didn't відзначити, що або .. у нього є ручка, яка перетворює його вгору або вниз але це ще не закінчується все бас Haha owell Dont Matter Дякуємо за вашу допомогу |
|
| |||
| |||
| Я використовую Virtual DJ під час відтворення музики. Theres можливість поверне вгору або вниз по базі. Або навіть Off у вашому випадку. Я думаю, це буде працювати я. Вибачте Я не знаю, будь-яке вільне програмне забезпечення можна використовувати. завантажити демо і спробуйте. |