![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš paėmiau du skirtingus garso korteles, atrodo, kad tinka mano biudžetas .. Turiu namų studijos .. ir man reikia jūsų nuomonę, kuri gamina apskritai geriau iš šių dviejų kortelių Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer 24BIT PCI Sound Card 7,1 ARBA M-Audio Revolution 7.1 surround Sound PCI Card 24-bit/96kHz thnx for your help |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau turėti M-Audio visą dieną.
Tačiau revoliucija yra gana pagrindinio kortelę, gauti ar Delta Audiophile intervalas, kai prekės yra pigesnės, ir jie numatyti studija stuff. Turėjau 192 ir jie tėkštelėjimas it! Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| už Šeimyna .. Ar galiu prijungti 1 / 8 "žaliavas ji .. cuz I can't see bet kortelė .. pvz line, mic in, Speaker Jack, Jack headphonne arba anyof įėjimai, kad? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pin užduotys Realtek AC'97 audio for via (R) garso reguliatorius?!?! | Jorge Luis | Sound, Speakers & MP3 Players | 0 | Birželis 11, 2009 12:52 |
| Garso įrašymo programinę įrangą Norėdami perkelti Vinyl skaitmeninis? | mctw | Multimedia & Codecs | 3 | Balandis 16, 2009 08:46 |
| Audio / Modem Device on High Definition Audio Bus? | Mully D | General Hardware Chat | 10 | 5 liepa 2008 14:19 |
| Standartinis Onboard Audio ar Creative Labs Audigy SE? | Compasky | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | 16 sausis 2008 21:56 |
| HD Audio | Mikel | Multimedia & Codecs | 3 | 13 sausis 2008 15:00 |
| Temos įrankiai | |
| |