по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Звук, Тонколони & MP3 Плейъри

Register

Може ли моята soundcard дръжка 5,1 съраунд?

Reply

Нишка Инструменти
Old 27 юли 2007, 14:51
Член Група

Default Може ли моята soundcard дръжка 5,1 съраунд?

Хей момчета,

Аз съм желаят да надстроите до съраунд звук високоговорители. Имам М-Аудио FireWire Solo външна звукова карта, която си купих, защото аз правя много записване китара, вокал и т.н., и аз да я използват по друг начин за звука също. Аз просто се чудех, да го обработват 5,1 съраунд звук? Аз бях гледам в спецификациите на линия, но никой не споменава това.

Също така, как са Филипс MMS460 5,1 говорители за определен бюджет? Благодарности.
Old 27 юли 2007, 16:45
Администратор Група

Търсите най-М-Аудио сайт Аз много се съмнявам, звук карта поддържа 5.1.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2 август 2007, 01:37
Член Група

Е, преразглежданията се каже, че тя не поддържа 5,1 съраунд звук. Аз съжалявам, предлагам ти това, но ще трябва да отида за нова звукова карта. Потърсете вътрешен един и тези дни, дори най-евтините на карти подкрепа 5,1 звук. Така че можете да отидете за една.
Благодарности.
Old 9 август 2007, 06:22
Член Група

Добре момчета благодаря за помощта. Имам друг въпрос все пак:

Би ми компютри построена през Soundmax Интегриран цифров аудио нещица дръжка 5,1? М-Аудио FireWire Solo е само на външен запис интерфейс за китари и микрофони, които да използвам за записване на демо, просто стартирайте звук през него също.

Ако аз просто използвайте М-Аудио прозорец за запис в компютъра, а не на възпроизвеждане, а след това използването на вградения в Soundmax нещо за аудио възпроизвеждане, ще бъде в състояние да използват съраунд звук? Ако да, до каква степен тя ще бъде в състояние да се справя съраунд звук? 5,1? или по-висока?

Благодарности!
Old 9 август 2007, 06:32
Администратор Група

Зависи, ако дънната платка звукова карта е 5.1.

Ако това не е ... един 5,1 посветен звукови карти да бъдат евтини, както и ще бъдат много по-добро качество, отколкото на борда звукови карти така или иначе.
Old 9 август 2007, 06:40
Член Група

Благодарение на Дейв, как мога да отида за намиране, ако ми дънната soundcard е 5,1? Аз не съм много добре с този вид неща. Опитах се търси в диспечера на устройствата, но не можеше да вижда много, или не знам къде да гледам. Съжалявам за невежеството ми!
Old 9 август 2007, 06:42
Администратор Група

Знаете ли марката и модела или на компютъра или дънната платка.
Old 9 август 2007, 06:49
Член Група

Това е Fujitsu-Siemens Scaleo P, а според Belarc, това е Fujitsu Siemens P5SD1-FM2 Rev 1.xx дънната (мисля, че е точно?)
Old 9 август 2007, 07:19
Администратор Група

Според техния сайт и да е, но все пак, просто се опитват.

Ако това не стане работата, която са изгубили нищо.
Old 9 август 2007, 09:39
Член Група

Благодаря за помощта, наистина го оценявам:)
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Може ли този компютър дръжка Xmen Произход: Върколак? jasah PC & конзолата Gaming 9 30 Юни 2009 13:58
Би ми P4 520 дръжка един overclock? NathanNP Процесори, дънни платки & RAM 1 12 Юни 2009 02:11
Дали ми soundcard подкрепа 5,1 съраунд? Egon09 Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 4 22 май 2009 г. 10:22
Как да се справя новопостроен компютъра? sunnyatscot Общи Хардуер Чат 5 22 Jan 2009 12:28
Ще ми PSU дръжка нови издокарвам robina80 Случаи & Power Доставки 2 1-во Dec 2008 14:23
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc