![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета, Аз съм желаят да надстроите до съраунд звук високоговорители. Имам М-Аудио FireWire Solo външна звукова карта, която си купих, защото аз правя много записване китара, вокал и т.н., и аз да я използват по друг начин за звука също. Аз просто се чудех, да го обработват 5,1 съраунд звук? Аз бях гледам в спецификациите на линия, но никой не споменава това. Също така, как са Филипс MMS460 5,1 говорители за определен бюджет? Благодарности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Търсите най-М-Аудио сайт Аз много се съмнявам, звук карта поддържа 5.1.
| |||
| |||
| Е, преразглежданията се каже, че тя не поддържа 5,1 съраунд звук. Аз съжалявам, предлагам ти това, но ще трябва да отида за нова звукова карта. Потърсете вътрешен един и тези дни, дори най-евтините на карти подкрепа 5,1 звук. Така че можете да отидете за една. Благодарности. |
|
| |||
| |||
| Добре момчета благодаря за помощта. Имам друг въпрос все пак: Би ми компютри построена през Soundmax Интегриран цифров аудио нещица дръжка 5,1? М-Аудио FireWire Solo е само на външен запис интерфейс за китари и микрофони, които да използвам за записване на демо, просто стартирайте звук през него също. Ако аз просто използвайте М-Аудио прозорец за запис в компютъра, а не на възпроизвеждане, а след това използването на вградения в Soundmax нещо за аудио възпроизвеждане, ще бъде в състояние да използват съраунд звук? Ако да, до каква степен тя ще бъде в състояние да се справя съраунд звук? 5,1? или по-висока? Благодарности! |
|
| |||
| |||
| Зависи, ако дънната платка звукова карта е 5.1. Ако това не е ... един 5,1 посветен звукови карти да бъдат евтини, както и ще бъдат много по-добро качество, отколкото на борда звукови карти така или иначе. |
|
| |||
| |||
| Благодарение на Дейв, как мога да отида за намиране, ако ми дънната soundcard е 5,1? Аз не съм много добре с този вид неща. Опитах се търси в диспечера на устройствата, но не можеше да вижда много, или не знам къде да гледам. Съжалявам за невежеството ми! |
|
| |||
| |||
| Знаете ли марката и модела или на компютъра или дънната платка. |
|
| |||
| |||
| Това е Fujitsu-Siemens Scaleo P, а според Belarc, това е Fujitsu Siemens P5SD1-FM2 Rev 1.xx дънната (мисля, че е точно?) |
|
| |||
| |||
| Според техния сайт и да е, но все пак, просто се опитват. Ако това не стане работата, която са изгубили нищо. |
|
| |||
| |||
| Благодаря за помощта, наистина го оценявам:) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Може ли този компютър дръжка Xmen Произход: Върколак? | jasah | PC & конзолата Gaming | 9 | 30 Юни 2009 13:58 |
| Би ми P4 520 дръжка един overclock? | NathanNP | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 12 Юни 2009 02:11 |
| Дали ми soundcard подкрепа 5,1 съраунд? | Egon09 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 4 | 22 май 2009 г. 10:22 |
| Как да се справя новопостроен компютъра? | sunnyatscot | Общи Хардуер Чат | 5 | 22 Jan 2009 12:28 |
| Ще ми PSU дръжка нови издокарвам | robina80 | Случаи & Power Доставки | 2 | 1-во Dec 2008 14:23 |
| Нишка Инструменти | |
| |