menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Může moje zvuková rukojeť 5,1 obklopují?

Reply

Thread Nástroje
Old 27. červenec 2007, 14:51
Člen Skupina

Default Může moje zvuková rukojeť 5,1 obklopují?

Ahoj kluci,

Já jsem chtěl, aby přešli na prostorový zvuk. Mám M-Audio Firewire Solo externí zvukové karty, které jsem koupil, protože mám hodně nahrávání kytara, zpěv, atd., a použít jej na druhou stranu pro zvuk taky. Jenom jsem přemýšlel, může ji zvládnout 5.1 prostorový zvuk? Byl jsem se podíváme na specifikace zde ale žádná zmínka to.

Také, jak jsou Phillips MMS460 5.1 reproduktorů pro rozpočet nastavit? Díky.
Old 27. červenec 2007, 16:45
Administrátor Skupina

Podíváme-li se na stránkách M-Audio jsem velmi pochybovat zvuková karta podporuje 5.1.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2. srpna 2007, 01:37
Člen Skupina

No, recenze říkají, že to nepodporuje prostorový zvuk 5.1. Omlouvám se, ale doporučuji vám, že budete muset jít na nové zvukové karty. Podívejte se na interní a v těchto dnech dokonce nejlevnější z karet podpora 5.1 zvuku. Takže můžete bezpečně přejít na jeden.
Díky.
Old 9. srpna 2007, 06:22
Člen Skupina

Ok chlapi díky za pomoc. Mám další otázku, když:

By můj počítač postavený v Soundmax Integrované Digital Audio thingy rukojeť 5,1? M-Audio Firewire Solo je pouze externí rozhraní pro nahrávání kytary a mikrofony, které mohu použít pro nahrávání dema jsem prostě běžet zvuku prostřednictvím je příliš.

Kdybych to stačí použít M-Audio pole pro nahrávání do počítače a ne přehrávání, a pak použít postavena-in Soundmax věc pro přehrávání zvuku, bych se pak bude moci využít prostorový zvuk? Pokud ano, do jaké míry by to byl schopen zvládnout prostorový zvuk? 5.1? nebo vyšší?

Díky!
Old 9. srpna 2007, 06:32
Administrátor Skupina

Závisí-li vaše základní deska se zvukovou kartou 5.1.

Pokud tomu tak není ... jedno 5,1 věnuje zvukové karty by byla levná a jak bude mnohem kvalitnější, než je on-palubě zvukovou kartu tak.
Old 9. srpna 2007, 06:40
Člen Skupina

Díky Dave, jak mám jít o zjištění, jestli moje deska je zvuková 5.1? Nejsem velmi dobré s tímto druhem zboží. Zkoušel jsem hledat ve Správci zařízení, ale nebylo moc vidět, ani nevěděli, kam se podívat. Omlouváme se za mou neznalost!
Old 9. srpna 2007, 06:42
Administrátor Skupina

Znáte značku a model buď PC nebo základní desky.
Old 9. srpna 2007, 06:49
Člen Skupina

Je to Fujitsu-Siemens Scaleo P a podle Belarc, je to FUJITSU SIEMENS P5SD1-FM2 Rev 1.xx desku (myslím, že to v pořádku?)
Old 9. srpna 2007, 07:19
Administrátor Skupina

Podle svých internetových stránkách to je, ale tak jako tak, ať to zkusí.

Pokud neco nebude fungovat, budete mít nic ztraceno.
Old 9. srpna 2007, 09:39
Člen Skupina

Díky za pomoc, opravdu to ocení:)
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Lze tento počítač zvládnout Xmen Počátky: Wolverine? jasah PC a herní konzole 9 30. června 2009 13:58
By moje P4 520 obsloužit přetaktování? NathanNP Procesory, základní desky & RAM 1 12 června 2009 02:11
Má moje zvuková podpory 5.1 prostorový? Egon09 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 4 22. května 2009 10:22
Jak zacházet nově postavené PC? sunnyatscot Obecné Hardware Chat 5 22. ledna 2009 12:28
Budou moje PSU zpracovat novou plošinu robina80 Případy & Napájecí zdroje 2 1. prosince 2008 14:23
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.