![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Já jsem chtěl, aby přešli na prostorový zvuk. Mám M-Audio Firewire Solo externí zvukové karty, které jsem koupil, protože mám hodně nahrávání kytara, zpěv, atd., a použít jej na druhou stranu pro zvuk taky. Jenom jsem přemýšlel, může ji zvládnout 5.1 prostorový zvuk? Byl jsem se podíváme na specifikace zde ale žádná zmínka to. Také, jak jsou Phillips MMS460 5.1 reproduktorů pro rozpočet nastavit? Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podíváme-li se na stránkách M-Audio jsem velmi pochybovat zvuková karta podporuje 5.1.
| |||
| |||
| No, recenze říkají, že to nepodporuje prostorový zvuk 5.1. Omlouvám se, ale doporučuji vám, že budete muset jít na nové zvukové karty. Podívejte se na interní a v těchto dnech dokonce nejlevnější z karet podpora 5.1 zvuku. Takže můžete bezpečně přejít na jeden. Díky. |
|
| |||
| |||
| Ok chlapi díky za pomoc. Mám další otázku, když: By můj počítač postavený v Soundmax Integrované Digital Audio thingy rukojeť 5,1? M-Audio Firewire Solo je pouze externí rozhraní pro nahrávání kytary a mikrofony, které mohu použít pro nahrávání dema jsem prostě běžet zvuku prostřednictvím je příliš. Kdybych to stačí použít M-Audio pole pro nahrávání do počítače a ne přehrávání, a pak použít postavena-in Soundmax věc pro přehrávání zvuku, bych se pak bude moci využít prostorový zvuk? Pokud ano, do jaké míry by to byl schopen zvládnout prostorový zvuk? 5.1? nebo vyšší? Díky! |
|
| |||
| |||
| Závisí-li vaše základní deska se zvukovou kartou 5.1. Pokud tomu tak není ... jedno 5,1 věnuje zvukové karty by byla levná a jak bude mnohem kvalitnější, než je on-palubě zvukovou kartu tak. |
|
| |||
| |||
| Díky Dave, jak mám jít o zjištění, jestli moje deska je zvuková 5.1? Nejsem velmi dobré s tímto druhem zboží. Zkoušel jsem hledat ve Správci zařízení, ale nebylo moc vidět, ani nevěděli, kam se podívat. Omlouváme se za mou neznalost! |
|
| |||
| |||
| Znáte značku a model buď PC nebo základní desky. |
|
| |||
| |||
| Je to Fujitsu-Siemens Scaleo P a podle Belarc, je to FUJITSU SIEMENS P5SD1-FM2 Rev 1.xx desku (myslím, že to v pořádku?) |
|
| |||
| |||
| Podle svých internetových stránkách to je, ale tak jako tak, ať to zkusí. Pokud neco nebude fungovat, budete mít nic ztraceno. |
|
| |||
| |||
| Díky za pomoc, opravdu to ocení:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Lze tento počítač zvládnout Xmen Počátky: Wolverine? | jasah | PC a herní konzole | 9 | 30. června 2009 13:58 |
| By moje P4 520 obsloužit přetaktování? | NathanNP | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 12 června 2009 02:11 |
| Má moje zvuková podpory 5.1 prostorový? | Egon09 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 4 | 22. května 2009 10:22 |
| Jak zacházet nově postavené PC? | sunnyatscot | Obecné Hardware Chat | 5 | 22. ledna 2009 12:28 |
| Budou moje PSU zpracovat novou plošinu | robina80 | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 1. prosince 2008 14:23 |
| Thread Nástroje | |
| |