μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Μπορεί να μου κάρτας ήχου surround 5,1 χειρίζονται;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27, Ιουλίου 2007, 14:51
Μέλος Ομάδα

Default Μπορεί να μου κάρτας ήχου surround 5,1 χειρίζονται;

Γεια σου ρε παιδιά,

Είμαι που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τους ομιλητές ήχου surround. Έχω ένα M-Audio Firewire Μεμονωμένο εξωτερική κάρτα ήχου, το οποίο αγόρασα γιατί κάνουμε πολλά καταγραφής κιθάρα, τραγούδι κτλ, και να χρησιμοποιήσω αυτό το άλλο δρόμο για τη χρηστή και εγώ. Απλώς αναρωτιόμουν, μπορεί να χειριστεί 5,1 surround ήχο; Έχω εξετάζει specs online αλλά δεν το αναφέρω αυτό.

Επίσης, πώς είναι η Phillips MMS460 5,1 ομιλητές για έναν προϋπολογισμό που; Ευχαριστώ.
Old 27, Ιουλίου 2007, 16:45
Διαχειριστής Ομάδα

Κοιτάζοντας το M-Audio ιστοσελίδα μου πολύ μεγάλες αμφιβολίες υποστηρίζει την κάρτα ήχου 5.1.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2 Αυγ 2007, 01:37
Μέλος Ομάδα

Λοιπόν, τα σχόλια να πω ότι δεν υποστηρίζει ήχο surround 5,1. Λυπάμαι που σας προτείνω αυτό αλλά θα πρέπει να πάμε για μια νέα κάρτα ήχου. Δείτε για ένα εσωτερικό μιας και αυτές τις μέρες, ακόμη και την πιο φθηνή από τις κάρτες ήχου 5,1 υποστήριξη. Έτσι, μπορείτε με ασφάλεια να πάμε για ένα.
Ευχαριστώ.
Old 9η Αυγούστου 2007, 06:22
Μέλος Ομάδα

Ok παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια. Έχω άλλη μία ερώτηση και αν:

Θα μου υπολογιστές που κατασκευάζονται σε Soundmax Ολοκληρωμένη Ψηφιακή thingy χειρίζονται 5,1; Η M-Audio Firewire Μεμονωμένο είναι μόνο μια εξωτερική καταγραφή διεπαφή για κιθάρα και μικρόφωνα, τα οποία χρησιμοποιούν για την καταγραφή demos, απλά εκτελέστε τον ήχο μέσα από αυτήν.

Αν έπρεπε να χρησιμοποιήσετε μόνο το M-Audio θέση για την εγγραφή στον υπολογιστή και να μην την αναπαραγωγή και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο στο Soundmax πράγμα για αναπαραγωγή ήχου, τότε εγώ θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει ήχο surround; Αν ναι, σε ποιο βαθμό θα πρέπει να είναι σε θέση να χειρίζονται surround ήχο; 5,1; ή μεγαλύτερη;

Ευχαριστώ!
Old 9η Αυγούστου 2007, 06:32
Διαχειριστής Ομάδα

Εξαρτάται από τη μητρική πλακέτα αν είναι κάρτα ήχου 5.1.

Αν δεν είναι ... μία κάρτα ήχου 5,1 αφιερωμένη θα είναι φθηνά, όπως και θα είναι πολύ καλύτερης ποιότητας από το ενσωματωμένο ήχο κάρτα ούτως ή άλλως.
Old 9η Αυγούστου 2007, 06:40
Μέλος Ομάδα

Χάρη Dave, πώς να το μάθουμε αν μου μητρικής κάρτας ήχου είναι 5,1; Δεν είμαι πολύ καλά με τέτοιου είδους πράγματα. Προσπάθησα αναζητούν στο Device Manager, αλλά δεν μπορούσε να δούμε πολύ, είτε δεν γνωρίζουν πού να κοιτάξουμε. Συγγνώμη για την άγνοια μου!
Old 9η Αυγούστου 2007, 06:42
Διαχειριστής Ομάδα

Ξέρετε τη μάρκα και μοντέλο του, είτε τον υπολογιστή ή της μητρικής πλακέτας.
Old 9η Αυγούστου 2007, 06:49
Μέλος Ομάδα

Είναι ένα Fujitsu-Siemens Scaleo P, και σύμφωνα με Belarc, πρόκειται για μια Fujitsu Siemens P5SD1-Ο FM2 Rev 1.xx μητρική πλακέτα (νομίζω ότι αυτό είναι σωστό;)
Old 9η Αυγούστου 2007, 07:19
Διαχειριστής Ομάδα

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, είναι, αλλά ούτως ή άλλως, μόνο να το δοκιμάσετε.

Εάν δεν λειτουργήσει σωστά τίποτα δεν έχει χαθεί.
Old 9η Αυγούστου 2007, 09:39
Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για τη βοήθεια, πραγματικά εκτιμώ:)
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μπορεί αυτό να χειρίζονται υπολογιστή Xmen Origins: Wolverine; jasah PC & Console Gaming 9 30 Ιουν 2009 13:58
Θα μου P4 520 χειριστεί ένα overclock;; NathanNP Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 12 Ιουν 2009 02:11
Μήπως μου κάρτας ήχου surround 5,1 υποστήριξη; Egon09 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 4 22η Μαΐου 2009 10:22
Πώς να χειριστείτε τις νεόδμητες υπολογιστή; sunnyatscot Γενική Συζήτηση Hardware 5 22 Ιαν 2009 12:28
Θα μου PSU χειριστεί νέες εξέδρας robina80 Θήκες & Τροφοδοτικά 2 1ο Δεκ. 2008 14:23
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.