manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Može li moja zvučnu ručka 5,1 surround?

Reply

Thread Tools
Old 27 srp 2007, 14:51
Member Group

Default Može li moja zvučnu ručka 5,1 surround?

Hej momački,

I'm žele nadograditi na surround zvuka zvučnika. Imam M-Audio Firewire Solo vanjske zvučne kartice, koje sam kupio jer mi je činiti puno snimanja gitara, vokal, itd., a ja ga koristiti na drugi način za zvuk previše. Bio sam samo zanima, mogu se nositi s 5,1 surround zvuk? Ive 'bio obličje at naočale online ali nitko ne spominje ovo.

Također, kako su Phillips MMS460 5,1 zvučnici za proračun postaviti? Hvala.
Old 27 srp 2007, 16:45
Administrator Group

Gledajući M-Audio site sam jako sumnjam zvučne kartice podržavaju 5.1.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2. kolovoz 2007, 01:37
Member Group

Pa, recenzije reći da ga ne podržava 5,1 surround zvuk. Oprostite na ovom, ali predlažemo da ćete morati ići za novu zvučnu karticu. Potražite internog jednom i ovih dana čak i najjeftiniji od kartica podržava 5,1 zvuk. Znači, možete ići na sigurno jedan.
Hvala.
Old 9. kolovoz 2007, 06:22
Member Group

Ok hvala dečki na pomoći. Imam još jednu pitanje ipak:

Biste mojim računalima izgrađen Soundmax Integrated Digital Audio thingy rukovati 5,1? M-Audio Firewire Solo je samo vanjsko sučelje za snimanje gitare i mikrofona, koje koristite za snimanje demo sam pokrenuti zvuk kroz njega previše.

Ako sam bila na samo koristiti M-Audio kutija za snimanje u računalo, a ne reprodukciju, a zatim upotrijebite ugrađeni u Soundmax stvar za reprodukciju zvuka, ja bi tada mogli koristiti surround zvuk? Ako je tako, u kojoj mjeri bi se mogli nositi s surround zvuk? 5,1? ili višeg?

Hvala!
Old 9. kolovoz 2007, 06:32
Administrator Group

Ovisi ako vaša matična ploča zvučna kartica je 5.1.

Ako se ne ... jedan 5,1 pridijeljeni zvučna kartica će biti jeftini kao i da će biti puno bolje kvalitete nego na pansion zvučna kartica anyway.
Old 9. kolovoz 2007, 06:40
Member Group

Hvala Dave, kako mogu ići o pronalaženju jesu li moja matična ploča zvučnu je 5,1? Im 'ne vrlo dobra s ovom vrstom stvari. JA pokušao obličje u Device Manager, ali nije mogao vidjeti puno, ili ne znam gdje gledati. Žao mi je za moje neznanje!
Old 9. kolovoz 2007, 06:42
Administrator Group

Znate li napraviti i model ili računalo ili matična ploča.
Old 9. kolovoz 2007, 06:49
Member Group

To je Fujitsu-Siemens Scaleo P, a prema Belarc, to je Fujitsu Siemens P5SD1-FM2 Rev 1.xx matična ploča (mislim da je u pravu?)
Old 9. kolovoz 2007, 07:19
Administrator Group

Prema njihovim website je, ali svejedno, samo probati.

Ako to ne funkcionira ste izgubili ništa.
Old 9. kolovoz 2007, 09:39
Member Group

Hvala za pomoć, stvarno poštovati Internet:)
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Mogu nositi s ovom računalu Xmen Porijeklo: wolverine? jasah PC & konzole Igre 9 30. lipnja 2009 13:58
Želiš moje P4 520 rukovati jedna overclock? NathanNP CPU, Matične ploče i RAM 1 12. lipnja 2009 02:11
Da li moje zvučnu podršku 5,1 surround? Egon09 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 4 22. svibanj 2009 10:22
Kako se nositi s novoizgrađenim PC? sunnyatscot General Hardware Chat 5 22 siječanj 2009 12:28
Hoće li moje PSU rukovati novim katarka robina80 Cases & Power Supplies 2 1. prosinac 2008 14:23
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.