![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej momački, I'm žele nadograditi na surround zvuka zvučnika. Imam M-Audio Firewire Solo vanjske zvučne kartice, koje sam kupio jer mi je činiti puno snimanja gitara, vokal, itd., a ja ga koristiti na drugi način za zvuk previše. Bio sam samo zanima, mogu se nositi s 5,1 surround zvuk? Ive 'bio obličje at naočale online ali nitko ne spominje ovo. Također, kako su Phillips MMS460 5,1 zvučnici za proračun postaviti? Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gledajući M-Audio site sam jako sumnjam zvučne kartice podržavaju 5.1.
| |||
| |||
| Pa, recenzije reći da ga ne podržava 5,1 surround zvuk. Oprostite na ovom, ali predlažemo da ćete morati ići za novu zvučnu karticu. Potražite internog jednom i ovih dana čak i najjeftiniji od kartica podržava 5,1 zvuk. Znači, možete ići na sigurno jedan. Hvala. |
|
| |||
| |||
| Ok hvala dečki na pomoći. Imam još jednu pitanje ipak: Biste mojim računalima izgrađen Soundmax Integrated Digital Audio thingy rukovati 5,1? M-Audio Firewire Solo je samo vanjsko sučelje za snimanje gitare i mikrofona, koje koristite za snimanje demo sam pokrenuti zvuk kroz njega previše. Ako sam bila na samo koristiti M-Audio kutija za snimanje u računalo, a ne reprodukciju, a zatim upotrijebite ugrađeni u Soundmax stvar za reprodukciju zvuka, ja bi tada mogli koristiti surround zvuk? Ako je tako, u kojoj mjeri bi se mogli nositi s surround zvuk? 5,1? ili višeg? Hvala! |
|
| |||
| |||
| Ovisi ako vaša matična ploča zvučna kartica je 5.1. Ako se ne ... jedan 5,1 pridijeljeni zvučna kartica će biti jeftini kao i da će biti puno bolje kvalitete nego na pansion zvučna kartica anyway. |
|
| |||
| |||
| Hvala Dave, kako mogu ići o pronalaženju jesu li moja matična ploča zvučnu je 5,1? Im 'ne vrlo dobra s ovom vrstom stvari. JA pokušao obličje u Device Manager, ali nije mogao vidjeti puno, ili ne znam gdje gledati. Žao mi je za moje neznanje! |
|
| |||
| |||
| Znate li napraviti i model ili računalo ili matična ploča. |
|
| |||
| |||
| To je Fujitsu-Siemens Scaleo P, a prema Belarc, to je Fujitsu Siemens P5SD1-FM2 Rev 1.xx matična ploča (mislim da je u pravu?) |
|
| |||
| |||
| Prema njihovim website je, ali svejedno, samo probati. Ako to ne funkcionira ste izgubili ništa. |
|
| |||
| |||
| Hvala za pomoć, stvarno poštovati Internet:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Mogu nositi s ovom računalu Xmen Porijeklo: wolverine? | jasah | PC & konzole Igre | 9 | 30. lipnja 2009 13:58 |
| Želiš moje P4 520 rukovati jedna overclock? | NathanNP | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 12. lipnja 2009 02:11 |
| Da li moje zvučnu podršku 5,1 surround? | Egon09 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 4 | 22. svibanj 2009 10:22 |
| Kako se nositi s novoizgrađenim PC? | sunnyatscot | General Hardware Chat | 5 | 22 siječanj 2009 12:28 |
| Hoće li moje PSU rukovati novim katarka | robina80 | Cases & Power Supplies | 2 | 1. prosinac 2008 14:23 |
| Thread Tools | |
| |