![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé fiúk, Én kívánó frissítsen térhangzás hangfalak. Van egy M-Audio Firewire Solo külső hangkártyát, amit én vettem, mert sokat felvétel gitár, ének, stb, és azt használja, a másik, hogy a hang is. Én csak gondoltam, lehet, hogy kezelni 5,1 surround hang? Már néztem specs online, de egyik sem említi ezt. Is, hogyan kell a Phillips MMS460 5,1 felszólalók a költségvetés? Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ami a M-Audio site Nagyon kétséges a hangkártya támogatja a 5.1.
| |||
| |||
| Nos, a véleménye, hogy azt nem támogatja a 5,1 surround hang. Sajnálom, de javasoljuk, hogy ezt be kell menni egy új hangkártyát. Keresse meg az egy belső és ezekben a napokban még a legolcsóbb a kártyák támogatása 5,1 hang. Így biztosan menni egy. Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Ok srácok köszönöm a segítséget. Van egy másik kérdés, hogy: Szeretne számítógépemen épített integrált SoundMAX Digital Audio biszbasz 5,1 kezelni? Az M-Audio Firewire Solo is csak egy külső felvétel felület a gitárok és mikrofonokat, amit használni felvétel demókat, csak futtasd a hang keresztül is. Ha én is csak használ az M-Audio doboz rögzítésére a számítógépbe, és nem a lejátszás, majd a beépített SoundMAX dolog hanglejátszást, én akkor is fel tudják majd használni a térhatású hang? Ha igen, milyen mértékben lenne képes kezelni a térhatású hang? 5,1? vagy nagyobb? Köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Attól függ, ha az alaplap hangkártya van 5.1. Ha ez nem ... 5.1 dedikált hangkártya lenne az olcsó és sokkal jobb minőségű, mint a fedélzeti hangkártyára anyway. |
|
| |||
| |||
| Köszi Dave, hogyan tudom tudjanak meg, ha az alaplap hangkártyája 5,1? Nem vagyok túl jó az ilyen dolgokat. Próbáltam keresnek az Eszközkezelőben, de nem látott mértékben, vagy egyáltalán nem tudja, hol kell keresni. Sajnos az én tudatlanságom! |
|
| |||
| |||
| Tudja, hogy a modell, és annak vagy a számítógép vagy az alaplap. |
|
| |||
| |||
| Ez egy Fujitsu-Siemens Scaleo P, és a Belarc, egy Fujitsu Siemens P5SD1-FM2 Rev 1.xx alaplap (azt hiszem, hogy igaza van?) |
|
| |||
| |||
| A saját honlapja van, mégis, csak próbáld meg. Ha ez nem működik, akkor semmit sem veszített. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm a segítséget, nagyon értékelem:) |