![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, אני המבקשים לשדרג את הקף קול ורמקולים. יש לי M-Audio FireWire Solo כרטיס קול חיצוני, שאני קונה, כי אני עושה הרבה להקליט גיטרה, שירה וכו ', ואני משתמש בו בדרך השניה עבור קול מדי. אני רק תוהה, יכול להתמודד עם זה 5.1 הקף קול? אני כבר מסתכל מפרט מקוון אך אף לא אחד הזכיר את זה. כמו כן, כיצד הם פיליפס MMS460 5.1 רמקולים עבור תקציב מוגדר? תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כאשר מסתכלים על ה M-Audio האתר אני מאוד בספק את כרטיס הקול תומך 5.1.
| |||
| |||
| ובכן, את ביקורות אומרים שהוא לא תומך ב 5.1 הקף קול. צר לי להציע לך את זה אבל אתה צריך ללכת על כרטיס קול חדש. חפש פנימי אחד ו בימים אלה גם את הזול ביותר של כרטיס הקול תומך 5.1. אז אתה יכול ללכת בבטחה לאחד. תודה. |
|
| |||
| |||
| בסדר חבר 'ה תודה על העזרה. יש לי עוד שאלה בכל זאת: האם את המחשבים מובנים Soundmax משולבת אודיו דיגיטלי thingy לטפל 5.1? ה M-Audio FireWire Solo הוא רק חיצוני הקלטה ממשק guitars and microphones, שבה אני משתמש עבור הקלטה הדגמות, אני פשוט מפעיל את זה דרך לרמוז מדי. אם הייתי רק להשתמש M-Audio תיבת הקלטה לתוך המחשב ולא הפעלה, ולאחר מכן להשתמש מובנה Soundmax דבר עבור השמעת השמע, אז אני מעוניין להיות מסוגל להשתמש להקיף נשמע? אם כן, באיזו מידה היה זה יוכל לטפל להקיף נשמע? 5.1? או גבוה יותר? תודה! |
|
| |||
| |||
| תלוי אם את לוח האם כרטיס הקול הוא 5.1. אם הוא לא ... א 5.1 מסור כרטיס הקול יהיה זול כמו ויהיה הרבה יותר איכותי מאשר ב-Board כרטיס קול בכל מקרה. |
|
| |||
| |||
| תודה דייב, איך אני הולך לעשות הכל על מציאת אם לוח האם שלי soundcard הוא 5.1? אני לא ממש טוב עם זה סוג של דברים. ניסיתי להסתכל במנהל ההתקנים אבל לא יכולתי לראות הרבה יותר, או לא יודע איפה לחפש. סליחה על בורות שלי! |
|
| |||
| |||
| האם אתה יודע מהו דגם או של לוח האם או ה-PC. |
|
| |||
| |||
| זהו Fujitsu Siemens Scaleo-P, ועל פי Belarc, זהו Fujitsu Siemens P5SD1-FM2 להאיץ 1.xx לוח האם (אני חושב שזה נכון?) |
|
| |||
| |||
| על פי אתר האינטרנט שלהם הוא, אבל בכל זאת, נסה את זה. אם זה לא עובד אתה איבדו כלום. |
|
| |||
| |||
| תודה על העזרה, באמת מעריך את זה:) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם זה המחשב לטפל Xmen מקורות: זאבון זולל? | jasah | PC & קונסולת משחקים | 9 | עד ה -30 בחודש יוני 2009 13:58 |
| האם שלי P4 520 ידית של overclock?? | NathanNP | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 12th יוני 2009 02:11 |
| האם תמיכה שלי soundcard להקיף 5.1? | Egon09 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 4 | 22 מאי 2009 10:22 |
| כיצד לטפל בנויה המחשב החדש? | sunnyatscot | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 22 ינואר 2009 12:28 |
| האם שלי PSU לטפל ציוד חדש | robina80 | מקרים & ספקי כוח | 2 | 1st דצמבר 2008 14:23 |
| שרשרת כלים | |
| |