mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Ar mano 5.1 surround soundcard rankena?

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 27, 2007, 14:51
Narys

Hey guys,

Aš nori atnaujinti erdvinio garso garsiakalbius. Turiu M-Audio FireWire Solo išorės garso korta, kurią aš nusipirkau, nes aš įrašyti partijos gitara, vokalas ir tt, ir ja naudotis kitu būdu garso per daug. I was just wondering, ji gali dirbti 5.1 surround sound? Aš ieškau ne Specifikacijos interneto, bet nė paminėti šio.

Be to, kaip yra Phillips MMS460 5,1 garsiakalbius numatytas biudžetas? Ačiū.
Old Liepa 27, 2007, 16:45
Administrator Grupė

Pažvelgus į M-Audio Svetainės Aš labai abejoju, garso korta palaiko 5.1.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2 rugpjūtis 2007, 01:37
Narys

Na, Apžvalgos pasakyti, kad jis nepalaiko 5.1 surround sound. Aš atsiprašau pasiūlyti jums, bet jūs turėsite eiti į naujas garso korta. Galite vidaus vienas ir tas dienas net kortelės pigiausių parama 5,1 garso. Taigi galite ramiai eiti vienas.
Ačiū.
Old Rugpjūtis 9, 2007, 06:22
Narys

Ok guys thanks for the help. Aš turiu kitą klausimą, jei:

Ar kompiuteriuose pastatytas SoundMAX Integrated Digital Audio thingy rankena 5,1? M-Audio FireWire Solo yra tik išorės įrašymo sąsaja gitarų ir mikrofonų, kuri galiu naudoti įrašyti demo, aš tiesiog paleisti garso pasitelkus it too.

Jei aš būčiau tiesiog naudokite M-Audio langelį įrašyti į kompiuterį, o ne paleisti, o tada naudoti built-in dalykas SoundMAX garso atkūrimą, tai aš tada gali naudoti erdvinio garso? Jei taip, kokiu mastu ji turėtų galėti tvarkyti surround sound? 5,1? ar daugiau?

Ačiū!
Old Rugpjūtis 9, 2007, 06:32
Administrator Grupė

Priklauso, jeigu jūsų pagrindinė plokštė garso korta yra 5.1.

Jei tai ne ... 5,1 skirta garso korta bus pigiau ir bus daug geresnės kokybės nei laive garso korta vistiek.
Old Rugpjūtis 9, 2007, 06:40
Narys

Thanks Dave, kaip man eiti apie sužinoti, ar mano pagrindinė plokštė soundcard is 5.1? Nesu labai gerai su šio Daiktai rūšiuoti. Bandžiau ieškoti Device Manager ", bet negalėjo pamatyti daug, arba nežino kur ieškoti. Atsiprašau už mano neišmanymas!
Old Rugpjūtis 9, 2007, 06:42
Administrator Grupė

Ar žinote markę ir modelį arba kompiuterio ar pagrindinę plokštę.
Old Rugpjūtis 9, 2007, 06:49
Narys

Jis Fujitsu-Siemens SCALEO P, ir pagal Belarc, to nic nie FUJITSU SIEMENS P5SD1-FM2 Versija 1.xx plokštės (I think that's right?)
Old Rugpjūtis 9, 2007, 07:19
Administrator Grupė

Pasak jų tinklalapyje yra, bet vistiek, tiesiog pabandyti.

Jei tai nepadeda jums neteko nieko.
Old Rugpjūtis 9, 2007, 09:39
Narys

Thanks for the help, really appreciate it:)
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.