![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hey guys, Es esmu, kas vēlas uzlabot to surround sound speakers. Man ir M-Audio Firewire Solo ārējā skaņas karte, kuru man nopirka, jo man daudz ierakstu ģitāra, vokāls utt, un es to izmantot citā veidā sound too. Es tikai domāju, vai tā var rīkoties 5,1 surround sound? Es esmu meklē specs tiešsaistē, bet neviens pieminēt. Turklāt, kā ir Phillips MMS460 5,1 runātāji par budžetu noteiks? Pateicība. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Raugoties uz M-Audio vietā es ļoti daudz šaubu, skaņas karte atbalsta 5.1.
| |||
| |||
| Nu, vērtējumus teikt, ka tā neatbalsta 5,1 surround sound. Man žēl ieteikt jums šo, bet jums būs jādodas uz jaunu skaņas karti. Meklēt iekšējās vienu un šajās dienās pat vislētākais no kartes ar 5,1 skaņu. Tātad, jūs droši varat iet uz vienu. Pateicība. |
|
| |||
| |||
| Ok guys thanks for help. Man ir cits jautājums ja: Vai manu datoru uzcelta SoundMAX Integrētās Digital Audio thingy rokturis 5,1? M-Audio Firewire Solo ir tikai ārējais ieraksts interfeiss ģitāras un mikrofonus, ko varu izmantot, lai reģistrētu demos, es tikai palaist skaņu, izmantojot to too. Ja es būtu tikai izmantot M-Audio lodziņš ierakstu vērā datoru un nav atskaņošanu, un pēc tam izmantot iebūvēto SoundMAX lieta audio atskaņošanu, lai es pēc tam varētu izmantot surround sound? Ja tā, cik lielā mērā tas tā varētu rīkoties surround sound? 5,1? vai vairāk? Pateicība! |
|
| |||
| |||
| Ir atkarīgs, ja jūsu mātes plates skaņu karte ir 5.1. Ja tā nav ... 5,1 īpašu skaņas karte būtu lēti, kā un būs daudz labāka kvalitāte nekā uz kuģa skaņas karte anyway. |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave, kā man iet par to uzzināt, ja mana mātesplate skaņas karte ir 5,1? Es neesmu ļoti labi šāda veida lietas. Es mēģināju pievēršot Device Manager, bet nevarēja redzēt daudz, vai nezināja, kur meklēt. Sorry par manu nezināšanu! |
|
| |||
| |||
| Vai jūs zināt, marka un modelis vai nu datora vai mātesplati. |
|
| |||
| |||
| Tas Fujitsu-Siemens Scaleo P, un saskaņā ar Belarc, tas FUJITSU SIEMENS P5SD1-FM2 Rev 1.xx mātesplati (es domāju, ka ir labi?) |
|
| |||
| |||
| Pēc viņu mājas lapā tas ir, bet anyway, tikai mēģināt to. Ja tas nedarbojas, jūs esat zaudējis neko. |
|
| |||
| |||
| Paldies par palīdzību, really appreciate it:) |
![]() |
|
| Bookmarks |