![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey guys, I'm chcących uaktualnić do dźwięku głośniki. Mam M-Audio Firewire Podróżujący zewnętrznej karty dźwiękowej, które kupiłem, bo to dużo nagrywanie gitara, wokal itp., i używać go w inny sposób zbyt dźwięku. I was just wondering, może obsłużyć 5.1 surround sound? I've been looking at specyfikacją internetowych ale nie o tym. Ponadto, jak się Phillipsa MMS460 głośników 5.1 dla budżetu? Dzięki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Patrząc na M-Audio witryny I bardzo dużo wątpliwości, karta dźwiękowa obsługuje 5.1.
| |||
| |||
| Cóż, recenzje powiedzieć, że nie obsługuje dźwięk 5.1. Przykro mi z tym proponujemy, ale będziesz musiał przejść na nową kartę dźwiękową. Poszukaj wewnętrznej, a te dni nawet najtańsze z kart wsparcia 5.1. Tak więc można bezpiecznie przejść na jeden. Dzięki. |
|
| |||
| |||
| Ok chłopaki, dzięki za pomoc. Mam jednak inne pytanie: Czy moje komputery zbudowane w Soundmax Integrated Digital Audio thingy obsłużyć 5,1? M-Audio Firewire Solo został tylko zewnętrzny interfejs do nagrywania gitary i mikrofony, które mogę używać do nagrywania demo, ja po prostu uruchomić dźwięk poprzez zbyt. Gdybym tylko do korzystania z M-Audio pole zapisu do komputera, a nie odtwarzania, a następnie skorzystać z wbudowanego Soundmax rzeczą do odtwarzania plików audio, bym potem móc korzystać z dźwięku? Jeśli tak, to w jakim stopniu będzie on być w stanie obsługiwać dźwięk? 5,1? lub wyższej? Dzięki! |
|
| |||
| |||
| Zależy od płyty głównej, jeśli karta dźwiękowa jest 5.1. Jeśli tak nie jest ... jeden 5,1 dedykowane karty dźwiękowej byłoby tanie i jak będzie dużo lepszej jakości niż na pokładzie karty dźwiękowej anyway. |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave, jak mogę go o znalezieniu mojej płyty głównej, jeśli karta dźwiękowa jest 5.1? Nie jestem bardzo dobrze z tego typu rzeczy. Starałem się w Menedżerze urządzeń, ale nie może zobaczyć dużo, albo nie wiedzą, gdzie szukać. Przepraszam za moją niewiedzę! |
|
| |||
| |||
| Czy wiesz, marka i model albo komputera lub płyty głównej. |
|
| |||
| |||
| Jest to Fujitsu-Siemens Scaleo P, i zgodnie z belarc, it's a Fujitsu Siemens P5SD1-FM2 Rev 1.xx płyty głównej (myślę, że to prawda?) |
|
| |||
| |||
| Według ich stronie jest, ale tak czy inaczej, po prostu spróbować. Jeśli nie masz pracy nie stracił. |
|
| |||
| |||
| Dzięki za pomoc, really appreciate it:) |
![]() |
|
| Zakładki |