mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Sunet, Difuzoare & MP3 Playere

Register

Pot să-mi ocupa de Sunet surround pe 5.1?

Reply

Thread Tools
Old 27 iulie 2007, 14:51
Grupul de stat

Default Pot să-mi ocupa de Sunet surround pe 5.1?

Hei, băieţi,

Sunt doresc să faceţi upgrade la sunet surround difuzoare. Am un M-Audio Firewire Solo externe placă de sunet, pe care l-am cumpărat pentru că am făcut o mulţime de înregistrare chitara, voce, etc, şi am să-l utilizaţi în alt mod pentru sunet prea. Mă întrebam, poate manipula sunet surround 5.1? I-am uitat la specs on-line, dar nici unul nu menţionează aceasta.

De asemenea, cum sunt Phillips MMS460 5.1 difuzoare pentru un buget stabilit? Mulţumesc.
Old 27 iulie 2007, 16:45
Administrator Group

Privind de la site-ul M-Audio am îndoială foarte mult placa de sunet suporta 5.1.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 2 august 2007, 01:37
Grupul de stat

Ei bine, de revizuiri spun că acesta nu suporta sunet surround 5.1. Îmi pare rău să sugerăm să vă acest dar va trebui să plec pentru o nouă placă de sunet. Uita-te pentru un interne o in aceste zile, chiar şi cele mai ieftine de carduri de suport de sunet 5.1. Deci, puteţi să mergeţi în condiţii de siguranţă pentru unul.
Mulţumesc.
Old 9 august 2007, 06:22
Grupul de stat

Ok baieti multumesc pentru ajutor. Mai am încă o întrebare totuşi:

Mi-ar computere, construit in Soundmax digital integrat audio veche pe mâner 5.1? M-Audio Firewire Solo este doar un extern înregistrare interfaţă pentru chitara si microfoane, care l-am utilizat pentru înregistrare demo, eu doar rula sunet prin asta.

Dacă aş fi doar pentru a utiliza M-Audio cutie de înregistrare în computer, şi nu de redare, apoi utilizaţi-a construit în Soundmax lucru pentru redarea audio, apoi mi-ar trebui să poată utiliza sunet surround? Dacă da, în ce măsură ar fi în stare să se ocupe de sunet surround? 5.1? sau mai mare?

Mulţumesc!
Old 9 august 2007, 06:32
Administrator Group

Depinde de placa de bază, dacă-ţi placă de sunet este 5.1.

Dacă nu este ... o placă de sunet 5.1 dedicat ar fi ieftine ca si va fi mult mai bună calitate decât de la bord placă de sunet, oricum.
Old 9 august 2007, 06:40
Grupul de stat

Multumesc Dave, cum merge despre afla dacă-mi placa de bază este de Sunet 5.1? Nu sunt foarte bună cu acest fel de lucruri. Am încercat caută în Device Manager, dar nu a putut vedea prea mult, sau nu ştiu unde să se uite. Ne pare rău pentru ignoranta mea!
Old 9 august 2007, 06:42
Administrator Group

Ştii care fac fie şi un model de PC sau placa de bază.
Old 9 august 2007, 06:49
Grupul de stat

Este un Fujitsu-Siemens Scaleo P, şi în funcţie de Belarc, este o Fujitsu Siemens P5SD1-FM2 Rev 1.xx placa de bază (cred ca e corect?)
Old 9 august 2007, 07:19
Administrator Group

Potrivit site-ul lor este, dar, oricum, trebuie doar să-l încercaţi.

Dacă acesta nu funcţionează pe care le-aţi pierdut nimic.
Old 9 august 2007, 09:39
Grupul de stat

Multumesc pentru ajutor, aprecia:)
Reply

Register

Marcaje