![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, băieţi, Sunt doresc să faceţi upgrade la sunet surround difuzoare. Am un M-Audio Firewire Solo externe placă de sunet, pe care l-am cumpărat pentru că am făcut o mulţime de înregistrare chitara, voce, etc, şi am să-l utilizaţi în alt mod pentru sunet prea. Mă întrebam, poate manipula sunet surround 5.1? I-am uitat la specs on-line, dar nici unul nu menţionează aceasta. De asemenea, cum sunt Phillips MMS460 5.1 difuzoare pentru un buget stabilit? Mulţumesc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Privind de la site-ul M-Audio am îndoială foarte mult placa de sunet suporta 5.1.
| |||
| |||
| Ei bine, de revizuiri spun că acesta nu suporta sunet surround 5.1. Îmi pare rău să sugerăm să vă acest dar va trebui să plec pentru o nouă placă de sunet. Uita-te pentru un interne o in aceste zile, chiar şi cele mai ieftine de carduri de suport de sunet 5.1. Deci, puteţi să mergeţi în condiţii de siguranţă pentru unul. Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| Ok baieti multumesc pentru ajutor. Mai am încă o întrebare totuşi: Mi-ar computere, construit in Soundmax digital integrat audio veche pe mâner 5.1? M-Audio Firewire Solo este doar un extern înregistrare interfaţă pentru chitara si microfoane, care l-am utilizat pentru înregistrare demo, eu doar rula sunet prin asta. Dacă aş fi doar pentru a utiliza M-Audio cutie de înregistrare în computer, şi nu de redare, apoi utilizaţi-a construit în Soundmax lucru pentru redarea audio, apoi mi-ar trebui să poată utiliza sunet surround? Dacă da, în ce măsură ar fi în stare să se ocupe de sunet surround? 5.1? sau mai mare? Mulţumesc! |
|
| |||
| |||
| Depinde de placa de bază, dacă-ţi placă de sunet este 5.1. Dacă nu este ... o placă de sunet 5.1 dedicat ar fi ieftine ca si va fi mult mai bună calitate decât de la bord placă de sunet, oricum. |
|
| |||
| |||
| Multumesc Dave, cum merge despre afla dacă-mi placa de bază este de Sunet 5.1? Nu sunt foarte bună cu acest fel de lucruri. Am încercat caută în Device Manager, dar nu a putut vedea prea mult, sau nu ştiu unde să se uite. Ne pare rău pentru ignoranta mea! |
|
| |||
| |||
| Ştii care fac fie şi un model de PC sau placa de bază. |
|
| |||
| |||
| Este un Fujitsu-Siemens Scaleo P, şi în funcţie de Belarc, este o Fujitsu Siemens P5SD1-FM2 Rev 1.xx placa de bază (cred ca e corect?) |
|
| |||
| |||
| Potrivit site-ul lor este, dar, oricum, trebuie doar să-l încercaţi. Dacă acesta nu funcţionează pe care le-aţi pierdut nimic. |
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru ajutor, aprecia:) |
![]() |
|
| Marcaje |