![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Já jsem chtěl, aby prešli na priestorový zvuk. Mám M-Audio Firewire Solo externé zvukové karty, ktoré som kúpil, pretože mám veľa nahrávania gitara, spev, atď, a použiť ho na druhú stranu pre zvuk taky. Jenom jsem přemýšlel, môže ju zvládnuť 5.1 priestorový zvuk? Bol som sa pozrieme na špecifikácie tu ale žiadna zmienka to. Tiež, ako sú Phillips MMS460 5.1 reproduktorov pre rozpočet nastaviť? Vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podíváme-li se na stránkach M-Audio som veľmi pochybovať zvuková karta podporuje 5.1.
| |||
| |||
| No, recenzie hovoria, že to nepodporuje priestorový zvuk 5.1. Omlouvám se, ale doporučuji vám, že budete musieť ísť na nové zvukové karty. Pozrite sa na interné a v týchto dňoch dokonca najlacnejšie z kariet servis 5.1 zvuku. Takže môžete bezpečne prejsť na jeden. Vďaka. |
|
| |||
| |||
| Ok chlapi vďaka za pomoc. Mám ďalšiu otázku, keď: By môj počítač postavený v Soundmax Integrované Digital Audio thingy rukoväť 5,1? M-Audio Firewire Solo je iba externé rozhranie pre nahrávanie gitary a mikrofóny, ktoré môžem použiť pre nahrávanie dema som jednoducho plynúť zvuku prostredníctvom je príliš. Kdybych to stačí použiť M-Audio pole pre nahrávanie do počítača a nie prehrávanie, a potom použiť postavená-in Soundmax vec pre prehrávanie zvuku, by som sa potom bude môcť využiť priestorový zvuk? Ak áno, do akej miery by to bol schopný zvládnuť priestorový zvuk? 5.1? alebo vyššie? Vďaka! |
|
| |||
| |||
| Závisí-li vaša základná doska so zvukovou kartou 5.1. Ak tomu tak nie je ... jedno 5,1 venuje zvukovej karty by bola lacná a ako bude oveľa kvalitnejšie, ako je on-palube zvukovú kartu tak. |
|
| |||
| |||
| Vďaka Dave, ako mám ísť o zistenie, či moje doska je zvuková 5.1? Nejsem veľmi dobré s týmto druhom tovaru. Zkoušel jsem hľadať v Správcovi zariadení, ale nebolo moc vidieť, ani nevedeli, kam sa pozrieť. Ospravedlňujeme sa za moju neznalosť! |
|
| |||
| |||
| Poznáte značku a model buď PC alebo základnej dosky. |
|
| |||
| |||
| Je to Fujitsu-Siemens SCALEO P a podľa Belarc, je to FUJITSU SIEMENS P5SD1-FM2 Rev 1.xx platňu (myslím, že to v poriadku?) |
|
| |||
| |||
| Podľa svojich internetových stránkach to je, ale tak ako tak, nech to skúsi. Ak neco nebude fungovať, budete mať nič stratené. |
|
| |||
| |||
| Vďaka za pomoc, naozaj to ocenia:) |