мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Може ли моја звучну ручка 5,1 сурроунд?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27 срп 2007, 14:51
Мембер Гроуп

Хеј момачки,

И'м желе надоградити на сурроунд звука звучника. Имам М-Аудио ФиреУире Соло спољне звучне картице, које сам купио јер ми је чинити пуно снимања гитара, вокал, итд, а ја га користити на други начин за звук превише. Био сам само занима, могу се носити са 5,1 сурроунд звук? Иве 'био хандсоме код наочаре онлине али нико не помиње ово.

Такође, како су Пхиллипс ММС460 5,1 звучници за буџет поставити? Хвала.
Old 27 срп 2007, 16:45
Администратор Гроуп

Гледајући М-Аудио сите сам јако сумњам звучне картице подржавају 5/1.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 2. аугуст 2007, 01:37
Мембер Гроуп

Па, рецензије рећи да га не подржава 5,1 сурроунд звук. Опростите на овом, али предлажемо да ћете морати да иде за нову звучну картицу. Потражите интерног једном и ових дана чак и најјефтинији од картица подржава 5,1 звук. Значи, можете ићи на сигурно један.
Хвала.
Old 9. аугуст 2007, 06:22
Мембер Гроуп

Ок хвала момци на помоћи. Имам још једну питање ипак:

Бисте мојим рачунарима изграђен Соундмакс Интегратед Дигитал Аудио тхингы руковати 5,1? М-Аудио ФиреУире Соло је само вањско интерфејс за снимање гитаре и микрофона, које користите за снимање демо сам покренути звук кроз њега превише.

Ако сам била на само користити М-Аудио кутија за снимање у рачунар, а не репродукцију, а затим употребите уграђени у Соундмакс ствар за репродукцију звука, ја би тада могли да користите сурроунд звук? Ако је тако, у којој мери би се могли носити са сурроунд звук? 5,1? или вишег?

Хвала!
Old 9. аугуст 2007, 06:32
Администратор Гроуп

Зависи ако ваша матична плоча звучна картица је 5/1.

Ако се не ... један 5,1 придијељени звучна картица ће бити јефтини као и да ће бити много боље квалитета него на пансион звучна картица Аныуаы.
Old 9. аугуст 2007, 06:40
Мембер Гроуп

Хвала Даве, како могу да иду о проналажењу јесу ли моја матична плоча звучну је 5,1? Им 'не врло добра са овом врстом ствари. ЈА суђен хандсоме у Девице Манагер, али није могао видети пуно, или не знам где гледати. Жао ми је за моје незнање!
Old 9. аугуст 2007, 06:42
Администратор Гроуп

Знате ли направити и модел или рачунар или матична плоча.
Old 9. аугуст 2007, 06:49
Мембер Гроуп

То је Фујитсу-Сиеменс Сцалео П, а према Беларц, то је Фујитсу Сиеменс П5СД1-ФМ2 Рев 1.кскс матична плоча (мислим да је у праву?)
Old 9. аугуст 2007, 07:19
Администратор Гроуп

Према њиховим уебсите је, али свеједно, само пробати.

Ако то не функционише сте изгубили ништа.
Old 9. аугуст 2007, 09:39
Мембер Гроуп

Хвала за помоћ, стварно поштовати то:)
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц