![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar, Ben yükseltmek isteyen yaşıyorum ses surround hoparlörleri. Ben M-Audio Firewire Solo harici ses kartı, çünkü, vokalleri vs, kayıt gitar bir sürü var ben aldım ve bu ses için de başka bir yol kullanın. Ben sadece, bu 5,1 hallederim merak ediyorum surround ses? Ben özellikleri çevrimiçi bakarak oldum ama hiçbiri bu söz. Ayrıca, nasıl Phillips MMS460 5,1 bütçe için hoparlör belirlenir? Teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| M Looking at-Ben çok ses kartı şüphe Ses sitesi 5,1 destekler.
| |||
| |||
| Şey, değerlendirmeleri bunun 5,1 desteklemiyor söylüyorlar surround ses. Bunu ancak yeni bir ses kartı için gitmek gerekir öneririz üzüldüm. Bir iç ve bir gün bile Kartların ucuz arayın 5,1 ses desteği. Yani güvenli bir değer olabilir. Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Yardım için Tamam çocuklar teşekkürler. Başka bir sorum var ama: Misiniz bilgisayarlarımda SoundMAX Integrated Digital Audio thingy 5,1 ele inşa? M-Audio Firewire Solo gitar ve mikrofonlar, ben kayıt demolar için kullanmak için sadece bir dış kayıt arayüzü, sadece bu kadar çok ses çıkışı çalıştırılır. Eğer sadece E-Bilgisayar ve çalma değil içine kayıt için Ses kutusunda, kullanmak ve vardı sonra ses çalma için SoundMAX bulunmaktadır şey kullanmak, ben daha sonra da sahip olacak surround ses? Bu durumda, ne ölçüde hallederim mümkün olacaktır surround ses? 5,1? veya daha yüksek? Teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Depends eğer anakart ses kartı 5,1 olduğunu. Eğer durum böyle değil ... 5.1 adanmış ses kartı ve ucuz olacak daha çok daha kaliteli-board ses kartı zaten olacaktır. |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler Dave nasıl Eğer anakart ses 5,1 hakkında bulmaya gidiyoruz? Ben çok şeyler bu tür iyi değilim. Ben Aygıt Yöneticisi'nde arıyorum ama çok couldn't see veya nereye bakılacağını bilmiyordum. Benim cehalet için üzgünüm! |
|
| |||
| |||
| Bu marka ve modeli ya PC veya anakart biliyor musun. |
|
| |||
| |||
| It is a Fujitsu-Siemens Scaleo P, ve Belarc göre, bir Fujitsu Siemens P5SD1-FM2 Rev 1.xx anakart's (Sanırım o değil mi?) |
|
| |||
| |||
| Göre de öyle, ama yine de, web sitesi sadece deneyin. Eğer bu size hiçbir şey kaybettik çalışmaz. |
|
| |||
| |||
| Yardım için teşekkürler, gerçekten: takdir) |
![]() |
|
| Bookmarks |