![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, хлопці, Я бажаючим перейти на об'ємного звучання. У мене M-Audio FireWire Solo зовнішня звукова карта, яку я купила, тому що я багато запису гітари, вокал і т.д., і я використовую його в іншу сторону, для звуку теж. Мені було просто цікаво, чи може він ручкою 5.1 Surround Sound? Я шукав в Інтернеті специфікації, але ніхто не згадав про це. Крім того, яким чином Філліпс MMS460 5,1 ораторів на бюджеті встановити? Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дивлячись на M-Audio сайті я дуже сумніваюся, звукова карта підтримує 5.1.
| |||
| |||
| Ну, відгуки сказати, що вона не підтримує 5.1-канальний звук. Я жалкую, щоб запропонувати вам це, але вам доведеться піти на нову звукову карту. Подивіться на внутрішній і в ці дні навіть найдешевший з карти підтримують 5.1. Таким чином, ви можете спокійно йти по одному. Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Ок хлопці спасибі за допомогу. У мене інше питання, хоча: Б. мої комп'ютери побудовані в Soundmax Вбудований цифровий аудіо Thingy ручкою 5.1? M-Audio FireWire Solo є тільки зовнішнім інтерфейсом для запису гітари та мікрофони, які я використовую для запису демо, я просто запустити звук через нього теж. Якби я просто використовувати M-Audio поле для запису на комп'ютері, а не відтворення, а потім використовувати вбудований у Soundmax річ для відтворення звуку, тоді б я мати можливість використовувати об'ємний звук? Якщо так, то якою мірою воно буде мати для обробки об'ємного звуку? 5.1? або вище? Спасибо! |
|
| |||
| |||
| Залежить, якщо ваша материнська плата звукова карта 5.1. Якщо це не так ... 5,1 присвячений звукова карта буде дешево, як і буде набагато кращим якістю, ніж на карті ради звуці. |
|
| |||
| |||
| Завдяки Дейв, як я можу йти про пошук, якщо моя материнська плата звукова карта 5.1? Я не дуже добре з такого роду речами. Я спробував дивлячись за допомогою диспетчера пристроїв, але не бачив багато, або не знаю, де шукати. Вибачте за моє невігластво! |
|
| |||
| |||
| Чи знаєте ви, марку і модель ПК або материнської плати. |
|
| |||
| |||
| Це Fujitsu-Siemens SCALEO P, і відповідно до Belarc, це P5SD1 FUJITSU SIEMENS-FM2 Rev 1.xx платі (я думаю, що це правда?) |
|
| |||
| |||
| На їхньому сайті це є, але в будь-якому випадку, просто спробувати. Якщо це не працює, ви нічого не втратили. |
|
| |||
| |||
| Спасибі за допомогу, дійсно ціную це:) |