![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Току-що регистрирани в този форум и аз съм наистина съжалявам, че моя пост е с молба за помощ, а не като дава кратко представяне на мен ... Надявам се да ме разберете, защото наистина трябва този проблем фиксирани най-скоро:) И така, както можете да видите заглавието на тази тема да казва всичко ... Аз се опитвам да ми добро устройство, работят, но не съм в състояние да направи това, тъй като аз не знам правото драйвера за моя компютър ... Моята звукова карта е smt искал SigmaTel .... Ако някой може да помогне, моля отговорете тук и аз ще се опита да помогне, Благодарим Ви за помощта предварително: Молим: |
|
| |||
| |||
| предварително puntahan п nlng ung pinagbilan п на звукова карта, bibigyan Ка монахиня. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква е марката / модела на вашия персонален компютър, или звукова карта?
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Cisco Aironet 802.11b / g безжичен адаптер - не могат да намерят Шофьор | Cisco потребител | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 19-ти октомври 2009 година 06:52 |
| Опитвате се да намерите Webcam Driver | FisicoUk | Digital Imaging & Принтери | 3 | 13 Авг 2009 04:49 |
| Аз арго намери добро шофьор | pete21 | Мултимедия & Codecs | 17 | 19 Окт 2008 13:54 |
| Опитвате се да намерите HD шофьор | robina80 | Дискове & сменяемите носители | 3 | 23ти септември 2008 14:47 |
| Помощ с Ubuntu 8,04 - звукова карта Driver | solotekk | Linux & Алтернативни OS | 1 | 9 юни 2008 05:35 |
| Нишка Инструменти | |
| |