![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, jsem registrovaná v tomto fóru a jsem opravdu líto, že můj příspěvek se žádá o pomoc, a ne dát krátkou prezentaci o mně ... Doufám, že rozumíte mi, protože jsem opravdu potřeba tento problém Pevná asap:) Takže, jak vidíte v nadpisu tohoto tématu říká vše ... Snažím se, aby mé zvukové zařízení fungovat, ale nejsem schopen to udělat, protože nevím, právo ovladače pro můj počítač ... Mé zvukové karty, jako je SMT SigmaTel .... Pokud někdo může pomoci, prosím odpovězte tady a budu se snažit pomáhat, Děkujeme za pomoc předem: modlit: |
|
| |||
| |||
| pre puntahan mo nlng Ung pinagbilan mo ng zvukové karty, bibigyan ka jeptiška. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaký je Značka / model vašeho počítače nebo zvukovou kartu?
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Cisco Aironet 802.11a/b/g Wireless Adapter - nemůže najít ovladače | cisco uživatel | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 19.října 2009 06:52 |
| Pokus o nalezení Webcam Driver | FisicoUk | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 13. srpna 2009 04:49 |
| I cant najít ovladače zvukových | pete21 | Multimedia & Kodeky | 17 | 19. října 2008 13:54 |
| Snažím se najít ovladač HD | robina80 | Drives & Removable Media | 3 | 23. Září 2008 14:47 |
| Pomoc s Ubuntu 8.04 - Zvukové karty Driver | solotekk | Linux & Alternativní OS | 1 | 9. červen 2008 05:35 |
| Thread Nástroje | |
| |