![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, I just registruotas šiame forume, ir aš labai atsiprašau, kad mano postas yra prašoma pagalbos, o ne duoti trumpą pristatymą apie mane ... Tikiuosi, jūs suprantate mane, nes man tikrai reikia šią problemą fiksuoto ASAP:) Taigi, kaip matote šios temos pavadinimas pasako viską ... Aš stengiuosi, kad mano garso įrenginio darbą, bet aš negalime to daryti, nes aš nežinau teisę vairuotojas mano kompiuteryje ... Mano garso korta SMT kaip SigmaTel .... Jei kas nors gali padėti atsakyti čia ir aš stengsiuosi padėti, Dėkojame už pagalbą iš anksto: pray: |
|
| |||
| |||
| prieš puntahan Mo nlng Ung pinagbilan Mo ng garso korta, bibigyan ka vienuolė. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas markę / modelį, kompiuterio ar garso korta?
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Cisco Aironet 802.11a/b/g Wireless Adapter - Negaliu rasti tvarkyklės | Cisco vartotoją | Networking, Modems & VoIP | 0 | 19 spalis 2009 06:52 |
| Bando rasti Webcam Driver | FisicoUk | Digital Imaging & Printers | 3 | Rugpjūtis 13, 2009 04:49 |
| I cant find garso tvarkykles | pete21 | Multimedia & Codecs | 17 | 19 spalis 2008 13:54 |
| Bandymas rasti HD vairuotojas | robina80 | Drives & Removable Media | 3 | 23 rugsėjis 2008 14:47 |
| Padėti Ubuntu 8.04 - garso plokštę | solotekk | Linux & Alternative OS | 1 | 9 birželis 2008 05:35 |
| Temos įrankiai | |
| |