![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, som registrovaná v tomto fóre a som naozaj ľúto, že môj príspevok sa žiada o pomoc, a nie dať krátku prezentáciu o mne ... Dúfam, že rozumiete mi, pretože som naozaj potreba tento problém Pevná asap:) Takže, ako vidíte v nadpise tohto téme hovorí všetko ... Snažím sa, aby moje zvukové zariadenie fungovať, ale nejsem schopný to urobiť, pretože nevím, právo ovládače pre môj počítač ... Moje zvukové karty, ako je SMT SigmaTel .... Ak niekto môže pomôcť, prosím odpovedzte tu a budem sa snažiť pomáhať, Ďakujeme za pomoc vopred: modliť: |
|
| |||
| |||
| pre puntahan mo nlng Ung pinagbilan mo ng zvukové karty, bibigyan ka mníška. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aký je Značka / model vášho počítača alebo zvukovú kartu?
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Cisco Aironet 802.11a/b/g Wireless Adapter - nemôže nájsť ovládače | cisco užívateľ | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 19.října 2009 06:52 |
| Pokus o nájdenie Webcam Driver | FisicoUk | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 13. augusta 2009 04:49 |
| I cant nájsť ovládače zvukových | pete21 | Multimedia & Kodeky | 17 | 19. októbra 2008 13:54 |
| Snažím sa nájsť ovládač HD | robina80 | Drives & Removable Media | 3 | 23. September 2008 14:47 |
| Pomoc s Ubuntu 8.04 - Zvukové karty Driver | solotekk | Linux & Alternatívne OS | 1 | 9. jún 2008 05:35 |
| Thread Tools | |
| |