![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім, я тільки що зареєструвався на цьому форумі, і я дійсно шкодую, що мій пост з проханням про допомогу і не даючи коротке представлення мене ... Я сподіваюся, ви розумієте мене, тому що мені дійсно потрібно цю проблему в найкоротші терміни:) Отже, як ви можете бачити назва цієї теми говорить все ... Я прагну, щоб моя робота звукові пристрої, але я не можу зробити, що, оскільки я не знаю, права драйверів для мого ПК ... Моя звукова карта смт як SigmaTel .... Якщо хтось може допомогти дайте відповідь тут, і я постараюся допомогти, Дякуємо за допомогу заздалегідь: молись: |
|
| |||
| |||
| попередньо Mo puntahan нін УНГ Mo pinagbilan нг звукова карта, bibigyan черниці Ka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що робити / модель вашого комп'ютера або звукової карти?
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Cisco Aironet 802.11a/b/g Wireless Adapter - Неможливо знайти драйвери | Cisco користувачів | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 19 жовтня 2009 06:52 |
| Намагаючись знайти драйвер Веб-камери | FisicoUk | Digital Imaging & Принтери | 3 | 13 серпня 2009 04:49 |
| Я нахиляє знайти драйвер звуку | pete21 | Мультимедіа & кодеки | 17 | 19 жовтня 2008 13:54 |
| Намагаючись знайти драйвера HD | robina80 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 23 вересня 2008 14:47 |
| Допомога з Ubuntu 8.04 - драйвер звукової карти | solotekk | Linux & альтернативних ОС | 1 | 9 червня 2008 05:35 |
| Різьба Інструменти | |
| |