![]() |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички Аз съм нов в форума и това ми е 1вия командироването. ![]() Аз съм начинаещ с компютри и са просто купи нова & иска помощ. То не са стабилни и да получа това съобщение. Може да стартирате Хардуер Имаше проблем с инсталирането на хардуер NVidia WDM Caoture (Universal) Това устройство може да не стартира (Код 10) Може някой да ми помогне с този проблем и би това сортиране на звука, когато тя е фиксирана. Моля - всички отговори могат те да бъдат изпратени така 2 години стария да го направя ![]() ![]() Thnak ви за вашата помощ Lynne |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Добре, първата стъпка е да проверите дали всички водачи са изчезнали. Ляв кликнете върху Старт. Намери My Computer и право кликнете върху нея А меню ще се появи. Ляв клик Управление В прозореца, който се появява, Ляв клик Устройство мениджър Търсете всички записи с голям жълт удивителен през тях. Вие може да отчита тези обратно тук, ако вие виждате. В противен случай: Кликнете с десния бутон някоя от тези и изберете (т.е. ляво клик) Update Driver Сега какво ще направиш следващата, зависи от това дали "шофьор диск" е предоставена с компютъра. Ако и да е било, си го в CD / DVD диск. На Update Driver диалог, изберете автоматична актуализация и чрез диалози. Ако някоя предупреждения относно неподписани драйвери появяват игнорира предупрежденията. Над към теб.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Здравей Майк Благодаря ти, аз ще се опитам това тази вечер и да знаеш какво се случва. Lynne |
|
| |||
| |||
| Не късмет - тя просто няма да се актуализира - дори с диска - пази каза: код 10 Благодаря Lynne |
|
| |||
| |||
| Добре, можеш ли да свалите една / и на двете програми на http://www.nvidia.com/object/wdm_drivers.html и работите с тях и да видим дали това помага? В зависимост от това какво хардуер сте, може да се наложи http://www.nvidia.com/object/wdm_geforce_4.13.html вместо това, но имайте предвид предупреждението да инсталирате Forceware първи. Това може да намерите на същото място. http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx?lang=en-us
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Здравей Майк направи това, все още няма звук с realtek и още 10 с код NVidia WDM Всяко повече идеи Благодарности Lynne |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Аз съм също haveing подобен проблем, въпреки че то не е с добро. при опит за четене на карта с памет (M2) на компютъра, не го признават и Explorer замръзва по опитвам да отворите SD шофиране. Отидох търсите проблема в Device Manager и е установено, че същият проблем (Microsoft wpd файлова обем шофьор грешка, 10) е била там. Имам били търсят отговор на този probem, но аз имам не намери късмет. Моля, помогнете ни! благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не може да помогне тук, но имайте предвид, че код 10 не е специфичен код за грешка, това е повече като само каза: "нещо не е в ред с устройство". Малко вероятно е едно решение, ще отговарят на всички.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Намиране на сървъри Гаранционен кодекс (актив кодекс) | aresnalfc | Общи Хардуер Чат | 0 | 20 август 2009 година 02:55 |
| Странно код !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 | bradleyjoes | Digital Imaging & Принтери | 1 | 7 Декември 2008 12:50 |
| Помощ с лош код: ( | Breaker3D | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 8 | 8 април 2008 01:21 |
| WEP кодекс. | ComputerGuy | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 20 януари 2008 16:59 |
| Myspace TM кодекс | book2cool | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 5 | 20 март 2007 06:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |