![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni Já jsem na nové fórum a to je můj 1. vysílání. ![]() I am a novice s PC a právě koupil novou & bych pomoct. To nemá zvuk a já jsem tu zprávu. Nelze spustit Hardware Došlo k problému při instalaci hardware NVidia WDM Caoture (Universal) Toto zařízení nelze spustit (Kód 10) Mohl by mi někdo pomoct s tímto problémem a že by se tento druh zvuku, pokud je stanovena. Prosím - veškeré odpovědi, které by mohly být zaslány tak 2 roky starý mohl dělat ![]() ![]() Thnak vám za vaši pomoc Lynne |
|
| |||
| |||
| Citace:
OK, prvním krokem je zjistit, zda nejsou k dispozici žádné ovladače. Levý klikněte na Start. Najděte složku Tento počítač a klikněte pravým tlačítkem myši na něj A menu se objeví. Doleva na příkaz Spravovat V okně, které se objeví, Levé tlačítko Správce zařízení Podívejte se na všechny položky s velkým žlutým výkřik skrze ně. Můžete tyto zprávy zpět zde, pokud vidíte, existuje. Jinak: Klikněte pravým tlačítkem myši některý z těchto a zvolte (tj. vlevo klikni) Update Driver A teď, co dělat dál, závisí na tom, zda "ovladač disku" byl dodán s počítačem. Kdyby to bylo, držet jej do CD / DVD mechaniky. Na Update Driver dialog, vybrat automatické aktualizace a sledovat prostřednictvím dialogů. Pokud žádné varování o nepodepsané ovladače jeví ignorovat varování. Více než na vás.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ahoj Miku Děkuji, budu se snažit tento večer a ať víte, co se stane. Lynne |
|
| |||
| |||
| No štěstí - to prostě nebude update - dokonce se disk - udržuje rčení číslo 10 Děkujeme vám Lynne |
|
| |||
| |||
| OK, můžeš stáhnout / oba programy na http://www.nvidia.com/object/wdm_drivers.html a spouštět je a zjistit, jestli to pomůže? V závislosti na hardwaru, co máte, budete zřejmě muset http://www.nvidia.com/object/wdm_geforce_4.13.html místo, ale na vědomí varování nainstalovat ForceWare první. To je k dispozici na stejném místě. http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx?lang=en-us
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ahoj Miku udělal to, že stále ještě bez zvuku s Realtek a ještě kód 10 s nVidia WDM Nějaké další nápady Díky Lynne |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Jsem také haveing podobným problémem, i když není se zvukem. Při pokusu číst paměťové karty (M2) počítače neuznává a explorer zamrzne na snažím otevřít SD řídit. Šel jsem hledal problém ve Správci zařízení a zjistil, že stejný problém (Microsoft wpd souborový ovladač hlasitosti chyba 10) tam byl. jsem hledal odpověď na tuto probem, ale já jsem nenašla štěstí. Prosím pomozte nám! díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemůže pomoci, ale upozornit, že číslo 10 není zvláštní kód chyby, je to spíš jen s tím, že "něco je špatně s přístrojem". Nepravděpodobné, že jedním z řešení se vejde všechno.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hledání Servery Záruka zákoníku (aktiva zákoníku) | aresnalfc | Obecné Hardware Chat | 0 | 20. srpen 2009 02:55 |
| Strange kód !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 | bradleyjoes | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 7. prosince 2008 12:50 |
| Pomoc s špatný kód: ( | Breaker3D | Web Design, hosting & SEO | 8 | 8. duben 2008 01:21 |
| WEP zákoníku. | ComputerGuy | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 20 leden 2008 16:59 |
| Myspace TM Kód | book2cool | Web Design, hosting & SEO | 5 | 20. března 2007 06:15 |
| Thread Nástroje | |
| |