![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Everyone Είμαι νέος στο φόρουμ και αυτό είναι το 1ο απόσπασης. ![]() Είμαι αρχάριος με το pc και μόλις αγόρασα ένα καινούργιο και θα ήθελα κάποια βοήθεια. Δεν έχουν ήχο και να βρω αυτό το μήνυμα. Δεν είναι δυνατή η έναρξη Hardware Υπήρξε πρόβλημα στην εγκατάσταση του υλικού Nvidia WDM Caoture (Universal) Η συσκευή αυτή δεν μπορεί να ξεκινήσει (Κωδικός 10) Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει με αυτό το πρόβλημα και αυτό θα ρυθμίσουμε τον ήχο όταν είναι σταθερό. Παρακαλώ - τυχόν απαντήσεις θα μπορούσαν να αποσταλούν μέχρι 2 ετών παλιά θα μπορούσε να το κάνει ![]() ![]() Thnak σας για τη βοήθειά σας Lynne |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Εντάξει, το πρώτο βήμα είναι να ελεγχθεί αν υπάρχουν οδηγοί λείπουν. Αριστερό κλικ στη Έναρξη. Βρείτε τον υπολογιστή μου και κάντε δεξί κλικ πάνω του Ένα μενού θα εμφανιστεί. Αριστερό κλικ Διαχείριση Στο παράθυρο που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο Device Manager Αριστεράς Δείτε για τις καταχωρήσεις με ένα μεγάλο κίτρινο μέσω αυτών. Μπορείτε να αναφέρετε αυτά τα πίσω εδώ αν δείτε κανένα. Διαφορετικά: Κάντε δεξί κλικ κάποια από αυτά και επιλέξτε (δηλαδή, κάντε κλικ αριστερά) Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης Τώρα τι θα κάνετε στη συνέχεια εξαρτάται από το αν μια "δισκέτα με προγράμματα οδήγησης" αυτό που παρέχεται με τον υπολογιστή. Αν ήταν, θα επιμείνουμε στο CD / DVD drive. Με Update Driver διαλόγου, επιλέγει την αυτόματη ενημέρωση και παρακολούθηση, μέσω οποιασδήποτε διαλόγους. Εάν τυχόν προειδοποιήσεις σχετικά με προγράμματα οδήγησης χωρίς υπογραφή εμφανίζονται αγνοούν τις προειδοποιήσεις. Πάνω σε εσάς.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Mike Ευχαριστώ πολύ, θα προσπαθήσω αυτό απόψε και θα σας ενημερώσουμε για το τι συμβαίνει. Lynne |
|
| |||
| |||
| Δεν τύχη - δεν θα τα ενημέρωση - ακόμη και με το δίσκο - κρατά λέει κωδικός 10 Σε ευχαριστώ Lynne |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, μπορείτε να κατεβάσετε ένα / δύο από τα προγράμματα για http://www.nvidia.com/object/wdm_drivers.html και τη διαχείρισή τους και να δούμε αν αυτό βοηθάει; Ανάλογα με το υλικό που έχετε, μπορεί να χρειαστεί http://www.nvidia.com/object/wdm_geforce_4.13.html Αντ 'αυτού, αλλά σημειώνει την προειδοποίηση για την εγκατάσταση Forceware πρώτα. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη στον ίδιο χώρο. http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx?lang=en-us
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Mike κάνει αυτό, ακόμη δεν ήχο με Realtek και ακόμη κωδικός 10 με nVidia WDM Κάθε περισσότερες ιδέες Ευχαριστώ Lynne |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Είμαι επίσης haveing ένα παρόμοιο πρόβλημα αν και δεν είναι με ήχο. όταν προσπαθεί να διαβάσει μια κάρτα μνήμης (M2), ο υπολογιστής δεν αναγνωρίσει και εξερευνητής παγώνει Προσπαθώ για να ανοίξει το SD οδήγησης. Πήγα ψάχνει για το πρόβλημα στην διαχείριση συσκευών και διαπίστωσε ότι το ίδιο πρόβλημα (Microsoft wpd filesystem όγκος οδηγός σφάλμα 10) ήταν εκεί. i έχουν την αναζήτηση για μια απάντηση σε αυτό το probem αλλά δεν βρήκα καλή τύχη. παρακαλούμε να μας βοηθήσει! ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν μπορεί να βοηθήσει εδώ, αλλά σημειώστε ότι κωδικός 10 δεν είναι ένα συγκεκριμένο κωδικό σφάλματος, είναι περισσότερο σαν απλά λέει "κάτι το λάθος με μια συσκευή". Απίθανο ότι μία λύση θα χωράει όλους.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εύρεση Servers Εγγύηση κώδικα (Κωδικός) | aresnalfc | Γενική Συζήτηση Hardware | 0 | 20 Αυγ 2009 02:55 |
| Παράξενη κωδικό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 | bradleyjoes | Digital Imaging & Printers | 1 | 7 Δεκ 2008 12:50 |
| Βοήθεια με κωδικό κακό: ( | Breaker3D | Web Design, Hosting & SEO | 8 | 8η Απρ 2008 01:21 |
| WEP κώδικα. | ComputerGuy | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 20 Ιαν 2008 16:59 |
| Myspace TM Κωδικός | book2cool | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 20 Μαρ 2007 06:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |