![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Üdv mindenkinek
Én vagyok az új fórum és ez az én 1. kiküldetésére. ![]() Én kezdő a számítógép, és most vettem egy új, és azt szeretné, ha egy kis segítség. Nem megbízható, és én ezt az üzenetet. Nem lehet elindítani Hardware Probléma beiktatás hardver NVidia WDM Caoture (Universal) Az eszköz nem indítható el (Hibakód: 10) Could anyone help me ezt a problémát, és ez a fajta a hangot, ha rögzíteni. Kérjük - a válaszokat is meg kell küldeni úgy, hogy egy 2 éves lehet csinálni ![]() ![]() Thnak you for your help Lynne |
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
OK, az első lépésben azt kell ellenőrizni, ha a járművezetők hiányzik. Left click on Start. Keresse meg a Sajátgép és a jobb klikk rajta Egy menü jelenik meg. Bal kattintás kezelése Ebben az ablakban jelenik meg, kattintson az Eszközkezelő Baloldal Keresse meg a bejegyzés egy nagy sárga felkiáltójel keresztül. A jelentés e vissza, ha lát. Egyébként: Kattintson jobb gombbal minden ilyen és válasszuk ki (azaz, a bal kattintással) frissítése Most mit csinálsz jövő attól függ, hogy a "driver disk"-nak a számítógépen. Ha igen, akkor maradok a CD / DVD meghajtó. A Frissítés párbeszédet választja, az automatikus frissítés és a bármilyen párbeszéd. Ha bármely figyelmeztetések jelennek unsigned járművezetők nem veszik figyelembe a figyelmeztetést. Több mint neked.
|
|||
|
|||
|
Hi Mike
Thank you, I will try this este és hagyjuk, tudod, mi történik. Lynne |
|
|
|||
|
|||
|
Nem szerencse - csak nem update - még a lemez - tartja a mondás 10 kód
Köszönöm Lynne |
|
|
|||
|
|||
|
OK, tud letölteni egy / mind a programok
http://www.nvidia.com/object/wdm_drivers.html és fuss, és látni, ha ez segít? Attól függően, hogy milyen hardver van, amire szüksége lehet http://www.nvidia.com/object/wdm_geforce_4.13.html helyett, de tudomásul a figyelmeztetést, hogy telepítse a Forceware először. Ez elérhető az adott oldalon. http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx?lang=en-us
|
|||
|
|||
|
Hi Mike
tenni, hogy még mindig nincs hang a Realtek és még 10 kód a nVidia WDM Minden további ötleteket Köszönöm Lynne |
|
|
|||
|
|||
|
Szia,
Én is haveing hasonló probléma azonban nem a hang. amikor megpróbálja olvasni memóriakártya (M2) a számítógép nem ismeri el, és az Explorer lefagy próbálok megnyitni az SD-meghajtót. Elmentem keresi a probléma az Eszközkezelőben, és megállapította, hogy ugyanaz a probléma (Microsoft wpd filesystem driver hiba volumene 10) volt. Már keresi a választ, hogy ez probem de nem találtak szerencsét. Kérjük, segítsen nekünk! köszönöm |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nem tud segíteni, de megjegyzi, hogy 10 kód nem egyedi hibakód, ez inkább csak azt mondom, "valami baj van a készülék." Nem valószínű, hogy az egyik megoldás alkalmas minden.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|