![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Everyone Aš esu naujas forume ir tai yra mano 1. parašėte. ![]() Esu su PC ir ką tik nusipirkau naują ir prašau padėti pradedantiesiems. Ji neturi garso ir I get this message. Nepavyko paleisti Aparatūra Iškilo problema diegiant įranga NVidia WDM Caoture (Universal) Šis įrenginys negali paleisti (10 kodas) Gal kas nors padėti man su šia problema ir galėtų tai sutvarkyti garsą, kai ji yra nustatyta. Prašom - atsakymai bet jie galėjo būti siunčiamas taip, 2 metų galėtų tai padaryti ![]() ![]() Thnak you for your help Lynne |
|
| |||
| |||
| Citata:
Gerai, pirmiausia reikia patikrinti, ar vairuotojai turi bet trūksta. Liko spustelėkite Pradėti. Ieškoti "My Computer" ir paspauskite dešiniuoju pelės klavišu ant jo Meniu. Liko spustelėkite Tvarkyti Be lange Liko spustelėkite Įrenginių tvarkytuvė Galite bet su didele geltona šūksnis per jų įrašus. Jūs galite pranešti apie šių grįžti čia, jei norite pamatyti visus. Kitaip: Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite bet kurią iš šių ir pasirinkite (ty, spauskite kairės) Update Driver Dabar, ką daryti toliau, priklauso nuo to, ar "vairuotojas diską" buvo tiekiama su kompiuteriu. Jei jis buvo, klijuoti jį į CD / DVD diską. Dėl Update Driver dialogą, pasirinkti automatinio atnaujinimo ir sekite per visus dialogus. Jei kuri nors apie nepasirašytas tvarkykles įspėjimai rodomi nepaisyti įspėjimų. Pasidaryk pats.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Hi Mike Ačiū, bandysiu šį vakarą ir tau žinoti, kas atsitiks. Lynne |
|
| |||
| |||
| Ne sėkmė - tai tiesiog nebus atnaujinta - net diskas - saugo sakydamas kodas 10 Ačiū Lynne |
|
| |||
| |||
| Gerai, galite atsisiųsti vieną / abi programas http://www.nvidia.com/object/wdm_drivers.html ir paleisti juos ir pamatyti, ar tai padeda? Priklausomai nuo to, kokią įrangą turite, jums gali tekti http://www.nvidia.com/object/wdm_geforce_4.13.html vietoje, tačiau atkreipkite dėmesį į įspėjimą įdiegti Forceware pirma. Tai galima rasti toje pačioje vietoje. http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx?lang=en-us
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Hi Mike Priimta, kad dar ne su Realtek garso ir dar kodekso 10 su nVidia WDM Daugiau idėjų Ačiū Lynne |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš taip pat haveing panaši problema, nors ji nėra su garsu. bandant skaityti atminties kortele (M2) kompiuteryje nėra pripažinti ir Explorer pakimba ant mėginu atidaryti SD vairuoti. aš ieškau "Device Manager problemą ir nustatė, kad pati problema (Microsoft Wpd failų apimtis vairuotojo klaida 10) ten buvo. Aš jau ieško atsakymo į šį probem bet aš nerado laimės. Prašome padėti mums! ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Can't help čia, bet dėmesį, kad kodas 10, nėra konkrečios klaidos kodas, tai daugiau, kaip tik sakė: "kažkas yra negerai su prietaisu". Tikėtina, kad vienas sprendimas bus tinkami visiems.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ieškoti Serveriai Garantija kodekso (turto kodas) | aresnalfc | General Hardware Chat | 0 | Rugpjūtis 20, 2009 02:55 |
| Keista kodas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 | bradleyjoes | Digital Imaging & Printers | 1 | 7 gruodis 2008 12:50 |
| Pagalba bloga kodas: ( | Breaker3D | Web Design, Hosting & SEO | 8 | 8 balandis 2008 01:21 |
| WEP kodas. | ComputerGuy | Networking, Modems & VoIP | 4 | 20 sausis 2008 16:59 |
| MySpace TM Kodas | book2cool | Web Design, Hosting & SEO | 5 | Kovas 20, 2007 06:15 |
| Temos įrankiai | |
| |