![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Everyone Es esmu jauns, lai forumā, un šis ir mans 1. posting. ![]() Es esmu iesācējs ar datora un ir tikko iegādājās jaunu un vēlētos kādu palīdzību. Tai nav skaņas un man šo ziņu. Nevar sākt Hardware Bija problēma uzstādot aparatūru NVidia WDM Caoture (Universal) Šī ierīce nevar start (Code 10) Vai kāds man palīdzēt ar šo problēmu un vai šai atrisināt skaņu, ja tā ir noteikta. Lūdzu - nekādas atbildes tos varētu nosūtīt, lai 2 gadu vecs, varētu to darīt ![]() ![]() Thnak jums par jūsu palīdzību Lynne |
|
| |||
| |||
| Quote:
Labi, pirmais solis ir pārbaudīt, ja vadītājiem trūkst. Pa kreisi noklikšķiniet uz Sākt. Atrast My Computer, un labais klikšķis uz tā Izvēlne parādīsies. Pa kreisi noklikšķiniet uz Pārvaldīt Šajā logā, Kreisais uz Device Manager Meklē informāciju par jebkuru ar lielu dzeltenu izsaukuma caur tiem ierakstiem. Var ziņot par šīm atpakaļ šeit, ja jūs redzat. Citādi: Tiesības uz kādu no šiem un izv (ti, pa kreisi klikšķi) Update Driver Tagad tas, ko jūs darīt tālāk atkarīgs no tā, vai "vadītājs disks" tika piegādātas ar datoru. Ja tā bija, pielīmējiet to cd / dvd drive. Uz Update Driver dialogu, izvēlēties automātisko atjauninājumu un sekot caur jebkuru dialogiem. Ja kāds par neparakstītu draiveri brīdinājumi parādās ignorēt brīdinājumus. Pār jums.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Hi Mike Paldies, es centīšos šo šovakar un ļaujiet jūs zināt, kas notiek. Lynne |
|
| |||
| |||
| Nav laime - tas vienkārši nav update - pat ar disku - tur saka kods 10 Paldies Lynne |
|
| |||
| |||
| Labi, jūs varat lejupielādēt viena / abas programmas uz http://www.nvidia.com/object/wdm_drivers.html un palaist tos un paskatīties, vai tas palīdz? Atkarībā no aparatūras jums, jums var būt nepieciešams http://www.nvidia.com/object/wdm_geforce_4.13.html vietā, bet ņemiet vērā, brīdinājums, lai instalētu Forceware pirmās. Tas ir pieejams tajā pašā vietā. http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx?lang=en-us
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Hi Mike izdarīts, vēl joprojām nav skaņa ar Realtek un joprojām kods 10 ar nVidia WDM Vairāk ideju Pateicība Lynne |
|
| |||
| |||
| Čau, Es esmu arī haveing līdzīga problēma, lai gan tas nav ar skaņu. mēģinot lasīt atmiņas karti (M2) datoram nav atzīt to un pētnieks sasalst uz tryin atvērt SD vadīt. Es devos meklē problēma ierīce pārvaldnieks un konstatēja, ka pati problēma (Microsoft wpd filesystem apjoma vadītāja kļūda 10) tur ir bijis. Esmu bijis meklējot atbildi uz šo probem bet man neatrada luck. Lūdzu, palīdziet mums! pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nevar palīdzēt šeit, bet ņemiet vērā, ka kods 10 nav konkrētu kļūdas kodu, tas ir vairāk kā vienkārši pateikt "kaut kas nav kārtībā ar ierīci". Maz ticams, ka viens risinājums būs piemērots visiem.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|