![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Everyone Jestem nowy na forum i to my 1st posting. ![]() Jestem początkujący z komputerem i właśnie kupił nowy i chciałbyś uzyskać pomoc. Nie ma dźwięku i dostaję tę wiadomość. Nie można uruchomić sprzęt Wystąpił problem podczas instalowania sprzętu NVidia WDM Caoture (Universal) Nie można uruchomić tego urządzenia (Kod 10) Czy ktoś może mi pomóc z tym problemem i obecnie ten rodzaj dźwięku, gdy jest ustalone. Proszę - żadnych odpowiedzi mogłyby one zostać przesłane, więc 2 lata stary może zrobić ![]() ![]() Thnak Państwu za pomoc Lynne |
|
| |||
| |||
| Cytat:
OK, to pierwszy krok, aby sprawdzić, czy wszystkie sterowniki są niekompletne. Pozostało kliknąć Start. Znajdź Mój komputer i kliknij prawym przyciskiem myszy na to W menu pojawi się. Pozostało kliknij Zarządzaj W wyświetlonym oknie kliknij przycisk Menedżer urządzeń Lewica Spójrz na wpisy z dużym żółty wykrzyknik za ich pośrednictwem. Możesz zgłosić te powrotem tutaj, jeśli widzę żadnych. Inaczej: Kliknij prawym przyciskiem myszy żadnej z tych i wybierz (tzn. lewy przycisk myszy) Aktualizacja sterowników Teraz, co zrobić, zależy od tego, czy "sterownik dysku" został dostarczony wraz z komputerem. Jeśli tak było, trzymać ją w napęd CD / DVD. Na Aktualizacja sterowników dialogu wybrać automatycznej aktualizacji, a następnie za pomocą wszelkich dialogów. Jeśli jakieś ostrzeżenia o niepodpisane sterowniki wydają się ignorować ostrzeżenia. Teraz twoja kolej.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Hi Mike Thank you, I will try tej nocy i niech wiesz co się dzieje. Lynne |
|
| |||
| |||
| Brak szczęścia - to po prostu nie będzie aktualizacji - nawet z dysku - trzyma powiedzenie kodu 10 Dziękuję Lynne |
|
| |||
| |||
| OK, możesz pobrać jeden / obu programów na http://www.nvidia.com/object/wdm_drivers.html i uruchomienie ich i sprawdzić, czy to pomaga? W zależności od sprzętu, co masz, może być konieczne http://www.nvidia.com/object/wdm_geforce_4.13.html zamiast, ale należy zwrócić uwagę na ostrzeżenie zainstalować ForceWare pierwsze. Jest ona dostępna w tym samym miejscu. http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx?lang=en-us
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Hi Mike zrobić, że nadal nie ma dźwięku z Realtek i nadal kod 10 z nVidia WDM Więcej pomysłów Dzięki Lynne |
|
| |||
| |||
| Cześć, Jestem również haveing podobny problem, chociaż nie jest z dźwiękiem. Przy próbie odczytu karty pamięci (M2) komputer nie rozpoznaje go i odkrywca zamarza na tryin otworzyć SD dysku. I poszedł szukać problemu w Menedżerze urządzeń i stwierdził, że ten sam problem (Microsoft wpd plików sterownika wielkość błędu 10) było. i zostały w poszukiwaniu odpowiedzi na ten probem ale nie znalazł szczęścia. Proszę pomóż nam! dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy tu nie pomoże, należy jednak pamiętać, że kod 10 nie jest konkretny kod błędu, to więcej jak tylko powiedzenie "coś jest nie tak z urządzeniem". Mało prawdopodobne, że jedno rozwiązanie zmieści się wszystko.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |