![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci Já jsem na nové fórum a to je môj 1. vysielania. ![]() I am a novice s PC a práve kúpil novú & bych pomoct. To nemá zvuk a ja som tú správu. Nemožno spustiť Hardware Došlo k problému pri inštalácii hardware NVidia WDM Caoture (Universal) Toto zariadenie sa nedá spustiť (Kód 10) Mohol by mi niekto pomoct s týmto problémom a že by sa tento druh zvuku, ak je stanovená. Prosím - všetky odpovede, ktoré by mohli byť zaslané tak 2 roky starý mohol robiť ![]() ![]() Thnak vám za vašu pomoc Lynne |
|
| |||
| |||
| Citácia:
OK, prvým krokom je zistiť, či nie sú k dispozícii žiadne ovládače. Levý kliknite na Štart. Nájdite priečinok Tento počítač a kliknite pravým tlačidlom myši na neho A menu sa objaví. Doľava na príkaz Spravovať V okne, ktoré sa objaví, Ľavé tlačidlo Správca zariadení Pozrite sa na všetky položky s veľkým žltým výkřik skrze ne. Môžete tieto správy späť tu, ak vidíte, existuje. Inak: Kliknite pravým tlačidlom myši na niektorý z týchto a vyberte (tj vľavo klikni) Update Driver A teraz, čo robiť ďalej, závisí na tom, či "ovládač disku" bol dodaný s počítačom. Keby to bolo, držať ho do CD / DVD mechaniky. Na Update Driver dialóg, vybrať automatické aktualizácie a sledovať prostredníctvom dialógov. Ak žiadne varovanie o nepodpísané ovládače javí ignorovať varovania. Viac ako na vás.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ahoj Miku Ďakujem, budem sa snažiť tento večer a či viete, čo sa stane. Lynne |
|
| |||
| |||
| No šťastie - to prostě nebude update - dokonca sa disk - udržiava rčení číslo 10 Ďakujeme vám Lynne |
|
| |||
| |||
| OK, môžeš stiahnuť / oba programy na http://www.nvidia.com/object/wdm_drivers.html a spúšťať ich a zistiť, či to pomôže? V závislosti od hardvéru, čo máte, budete pravdepodobne musieť http://www.nvidia.com/object/wdm_geforce_4.13.html miesto, ale na vedomie varovanie nainštalovať ForceWare prvý. To je k dispozícii na rovnakom mieste. http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx?lang=en-us
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ahoj Miku urobil to, že stále ešte bez zvuku s Realtek a ešte kód 10 s nVidia WDM Nejaké ďalšie nápady Vďaka Lynne |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Som tiež haveing podobným problémom, aj keď nie je so zvukom. Pri pokuse čítať pamäťové karty (M2) počítača neuznáva a explorer zamrzne na snažím otvoriť SD riadiť. Išiel som hľadal problém v Správcovi zariadení a zistil, že rovnaký problém (Microsoft WPD súborový ovládač hlasitosti chyba 10) tam bol. som hľadal odpoveď na túto probem, ale já jsem nenašla šťastie. Prosím pomôžte nám! vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemôže pomôcť, ale upozorniť, že číslo 10 nie je osobitný kód chyby, je to spíš len s tým, že "niečo je zle s prístrojom". Nepravdepodobné, že jedným z riešení sa zmestí všetko.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hľadanie Servery Záruka zákonníka (aktíva zákonníka) | aresnalfc | Všeobecné Hardware Chat | 0 | 20. august 2009 02:55 |
| Strange kód !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 | bradleyjoes | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 7. decembra 2008 12:50 |
| Pomoc s zlý kód: ( | Breaker3D | Web Design, hosting & SEO | 8 | 8. apríl 2008 01:21 |
| WEP zákonníka. | ComputerGuy | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 20 január 2008 16:59 |
| Myspace TM Kód | book2cool | Web Design, hosting & SEO | 5 | 20. marca 2007 06:15 |
| Thread Tools | |
| |