![]() |
|
| |||
| |||
| Бок Цвако Ја сам нови на форуму и ово је мој 1. постинг. ![]() Ја сам почетник са пц-а и имају управо купио нови и хтели неке помоћи. Она нема звука и добијем ову поруку. Не може започети Хардуаре Дошло је до проблема приликом инсталације хардвера НВИДИА УДМ Цаотуре (Универсал) Тхис девице цаннот старт (Цоде 10) Могао било ко помоћ мене с данашји проблем и ово би издвојити звук кад је фиксно. Молимо вас - било који одговоре они могли бити послани па 2 године стара могла учинити ![]() ![]() Тхнак вам на помоћи Лынн |
|
| |||
| |||
| Куоте:
ОК, први корак је да проверите да ли је било каквих драјвера недостају. Леви клик на Старт. Финд Мы Цомпутер и кликните десним тастером на њу А мени ће се појавити. Лево кликните Манаге У прозору који се појави, кликните на Девице Манагер Лево Потражите све уносе са великом жутом узвичник кроз њих. Можете извештај ових овамо ако видите било какве. Иначе: Десним тастером миша кликните на било коју од тих и изаберите (тј лево клик) Упдате Дривер Сада шта учинити зависи о томе да ли је "возач диск" су добили са рачунаром. Ако је, ставити га у ЦД / ДВД возити. На Упдате Дривер дијалог, одабрати аутоматско ажурирање и следите кроз дијалоге. Ако је било упозорења о непотписан возачи појавити игнорисати упозорења. Над вама.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Здраво Мајк Хвала ти, ја ћу пробати ово вечерас и нека знате шта се дешава. Лынн |
|
| |||
| |||
| Нема среће - то једноставно неће модернизирати - чак и са диска - успомена казивање број 10 Хвала Лынн |
|
| |||
| |||
| У реду, можете скинути једног / оба програма на хттп://ууу.нвидиа.цом/објецт/удм_дриверс.хтмл и да покреће их и види је ли ово помаже? Зависно о томе шта хардвером имате, мај вам је потребно хттп://ууу.нвидиа.цом/објецт/удм_гефорце_4.13.хтмл Уместо тога, али имајте на уму упозорење да инсталирате Форцеуаре први. То је доступна на истом месту. хттп://ууу.нвидиа.цом/Доунлоад/Сцан.аспкс?ланг=ен-ус
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Здраво Мајк учинио то, и даље нема звука са реалтек број 10 и даље са НВИДИА УДМ Било који идеја више Хвала Лынн |
|
| |||
| |||
| Здраво, Такође сам хавеинг сличан проблем иако није са звуком. нашто тежак за читање меморијске картице (М2) рачунар не би препознао и истраживач фреезес на трыин за отварање СД погон. ЈА је отишао у потрази за проблем у Девице Манагер и утврдили да се исти проблем (Мицрософт упд филесыстем волуме дривер еррор 10) је био тамо. имам био који тражи за одговор на ово пробе, али нисам нашао ниједан срећа. угодити помоћ нас! хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не могу помоћи, али имајте на уму да број 10 није одређено код грешке, то је више као јуст саыинг "нешто није у реду с уређајем. Мало вероватно да је један решење ће стати све.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|