![]() |
|
| |||
| |||
| Herkese merhaba Ben forumun yeni ve bu benim 1. ilanıyla olduğunu. ![]() PC ve sadece yeni bir tane almış ve bazı yardım istiyorum ile yeni duyuyorum. Bu ses yok ve ben bu mesajı alıyorum. Donanım başlatmak Cannot Bir sorun donanım yükleme oldu NVidia WDM Caoture (Evrensel) Bu cihaz (Kod 10) cannot start Herkes bu konuda bana yardımcı olabilir zaman sabit olan ses bu ayırmak. Lütfen - hiçbir yanıtlar bunu 2 yıl bile eski gönderildi olabilir ![]() ![]() Thnak size yardım Lynne |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Tamam, ilk adım varsa sürücüler eksik kontrol etmektir. Start Sol tıklayınız. Üzerinde Bilgisayarım'ı ve sağ Bul Bir menü görünür. Sol Yönet'i tıklatın Bu, Sol Aygıt Yöneticisi'ni tıklatın görünen penceresinde Bunlar üzerinde de büyük bir sarı ünlem ile tüm girdileri arayın. Bu buraya herhangi bir bakın bildirebilirsiniz. Aksi taktirde: Sağ tıklayın ve bu seçin (sol klik) Sürücü Güncelleştir yani Şimdi ne yapılması Bir "sürücü disk" PC ile verilen tarihe bağlıdır. Eğer, bir CD / DVD sürücüsüne bir sopa oldu. Güncelleştirme Sürücü diyalog tarihinde otomatik güncelleme seçin ve diyalog yoluyla izleyin. Eğer imzasız sürücüleri ile ilgili herhangi bir uyarı bu uyarıları dikkate alır. Size fazla.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Merhaba Mike Teşekkür ederim, ben bu gece çalışacağını ve ne olduğunu bize bildirin. Lynne |
|
| |||
| |||
| Hayır şans - sadece güncelleme etmeyecektir - disk bile - kod 10 söyleyerek tutar Teşekkürler Lynne |
|
| |||
| |||
| Tamam, bir indirebilirsiniz / gerek programları hakkında http://www.nvidia.com/object/wdm_drivers.html ve çalıştırın ve görmek eğer bu yardım eder? Donanım ne var bağlı olarak, gerekebilir http://www.nvidia.com/object/wdm_geforce_4.13.html yerine, ancak ilk Forceware yüklemek için uyarı notu. Bu aynı sitede kullanılabilir. http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx?lang=en-us
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Merhaba Mike yapılan bu ile hala ses yok ve hala Realtek nVidia ile WDM 10 kodu Daha fazla fikir Teşekkürler Lynne |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Her ne kadar ses ile değil de benzer bir sorun haveing duyuyorum. ne zaman ve üzerinde çalışıyor Explorer donuyor SD sürücü açmak için onu tanımıyor bir bellek kartı (M2) bilgisayar okumaya çalışıyorum. Ben cihaz yöneticisi sorunu arıyor gidip buldum, aynı sorunu (Microsoft wpd, dosya ses sürücüsü hatası 10) vardı. Bu probem ama hiç şans bulduğunuzda yanıtını ararken edilmiştir. bize yardım et! teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Burada, ama unutmayın ki kodu 10, belirli bir hata kodu değildir yardım edilemiyor, daha sadece "söyleyerek gibi bir cihaz bir's yanlış". Olası bir çözümü sığmaktadır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|