![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт Усім Я новачок у форумі і це моє 1 проводки. ![]() Я новачок з ПК і тільки що купили новий & хотіли б отримати допомогу. Він не має звуку і я отримую це повідомлення. Не можна запустити обладнання Був виникнути проблеми з установкою апаратного NVidia WDM Caoture (Universal) Цей пристрій не може почати (код 10) Чи міг хто допоможе мені з цією проблемою і буде цим розібратися звук, коли він стаціонарного типу. Будь ласка - жодної відповіді вони можуть бути відправлені тому 2 років може це зробити ![]() ![]() Thnak вам за вашу допомогу Lynne |
|
| |||
| |||
| Цитата:
ОК, першим кроком є перевірка наявності будь-яких драйверів не вистачає. Клацніть лівою кнопкою миші на "Пуск". Знайти "Мій комп'ютер" і клацніть правою кнопкою на неї З'явиться меню. Клацніть лівою кнопкою миші Управління У вікні, клацніть Диспетчер пристроїв Шукайте будь-які записи з великим жовтим оклику через них. Ви можете повідомити про ці тому тут, якщо ви бачите. В іншому випадку: Клацніть правою кнопкою миші будь-який з них і виберіть опцію (наприклад, лівий клік), "Оновити драйвер" Тепер ви робити далі, залежить від того, драйвер "диск" був забезпечений комп'ютером. Якщо б це було, помістивши його в CD / DVD дисків. Про діалозі оновлення драйвера, виберіть автоматичного оновлення та наступні через будь-які діалоги. Якщо який-небудь попереджень про непідписаних драйверів з'являється ігнорують попередження. До вас.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Привіт Mike Дякую, я спробую це сьогодні ввечері, і нехай ви знаєте, що станеться. Lynne |
|
| |||
| |||
| Не пощастило - він просто не хоче оновлювати - навіть з диска - продовжує говорити кодом 10 Спасибо Lynne |
|
| |||
| |||
| ОК, ви можете завантажити одну / обидві програми на http://www.nvidia.com/object/wdm_drivers.html і запускати їх і подивіться, якщо це допомагає? Залежно від того, що ваше апаратне забезпечення, вам може знадобитися http://www.nvidia.com/object/wdm_geforce_4.13.html Замість цього, проте зверніть увагу на попередження Forceware для установки в першу чергу. Ця інформація доступна на цьому сайті. http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx?lang=en-us
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Привіт Mike зробили, що, як і раніше немає звуку з Realtek і ще 10 з кодом NVidia WDM Будь-які нові ідеї Спасибо Lynne |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я також haveing аналогічні проблеми, хоча це не зі звуком. при спробі читання карт пам'яті (M2) комп'ютер не розпізнає його і Explorer зависає на Tryin відкрити диск SD. Я пішов шукати проблеми за допомогою диспетчера пристроїв і виявила, що та ж проблема (Microsoft WPD файлова тому драйвері помилка 10) не було. Я шукав відповідь на це probem але я не знайшов успіх. Будь ласка, допоможіть нам! спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не може в цьому допомогти, але майте на увазі, що код 10 не міститься код помилки, це більше схоже просто кажуть "щось не так з пристроєм". Малоймовірно, що одне рішення підійде всім.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Пошук серверів гарантія кодекс (активи кодекс) | aresnalfc | Генеральний обладнання чат | 0 | 20 серпня 2009 02:55 |
| Дивно Код !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 | bradleyjoes | Digital Imaging & Принтери | 1 | 7 грудня 2008 12:50 |
| Допомога з поганою код: ( | Breaker3D | Веб дизайн, хостинг & SEO | 8 | 8 квітня 2008 01:21 |
| WEP Кодексу. | ComputerGuy | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 20 січня 2008 16:59 |
| MySpace ТМ кодекс | book2cool | Веб дизайн, хостинг & SEO | 5 | 20 березня 2007 06:15 |
| Різьба Інструменти | |
| |