![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички! хардуерни устройства isn't бране ми realtek 5,1 звук Странно Im използвайки моя audigy стойност PCI карта, но на борда е по-добре от тази карта ... ummm yeh когато инсталирате софтуера, той просто не прави нищо, защото в крайна сметка не съществува там хардуер да се използва! Непременно някой е имал този проблем b4? Помогни ми, моля? отколкото |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие вероятно ще трябва да отидете в BIOS и изберете "на борда на звука"
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли с помощта на водачите, които дойдоха на дънната диск?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква е цената на дънната платка (или компютър марка и модел)?
Каква е цената на soundcard? Чия операционна система използвате? Има ли вариант номер или инсталиран сервизен пакет? Къде го намери на водачите, които не успяват да разпознае картата? Да те имат име или съобщение на ниво? Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| майка ми oard е m3a AM2 +, звукова карта е realtek, XP SP3 и yeh Im използване на драйвери от CD, което дойде с моя mobo на проблемите е Windows isn't откриване на борда доброто на всички. компютъра dosnt знаем неговите там ...! и yeh в BIOS съм избрал авточасти в борда доброто меню thingo |
|
| |||
| |||
| Имам този проблем в миналото. Това, което трябва да направите е да инсталирате ръчно драйвера използвате Device Manager, вместо да използвате приложението инсталация. следвайте моя водач и че трябва да си върна скоро добро -Отидете на Start> контролния панел и щракнете системи. Отидете в раздела хардуер и кликнете върху Device Manager. Виж за устройството, което искате да актуализирате драйвера за двойно и кликнете върху нея. Отидете в раздела шофьор и кликнете върху Update Driver. -А на екрана ще се появяват както в автоматичен инсталирате. Изберете "инсталирате за списък или специфично местоположение" този път и натиснете Напред. Махнете отметката "търсене сменяеми носители" и проверка "включва това място в търсене". Щракнете върху бутона Browse и отидете в директорията, където сте съхранили своя нов драйвер. (ако му върху CD просто търсене на сменяемите носители и ще го намерите). Щракнете-напред и той ще се опита да инсталира драйвер. След като направи кликнете следваща и новия си водач е инсталирате. А може да се наложи да рестартирате устройството, за да работи правилно. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Типични Бил и неговите момчета ... Всичко беше наред работят с SP2, но след това те трябваше да отиде още една стъпка и пее всичко с SP3. Не просто обичам Microsoft?
| |||
| |||
| Имах същия проблем с моя стар mobo. Тя внезапно загубили всички признаване на наличието на AC'97 аудио върху нея. Така че аз трябваше да направя ръчно инсталиране |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят компютър не се откриват на борда на звукова карта - Грешен шофьори? | apolutrosi | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 6 | 30 Май 2009 08:31 |
| Sony Брава ТВ Звук приучавам Ела ми се съраунд звукова система | andnlou | Изключено Тема Дискусия | 4 | 29 Март 2009 02:03 |
| Моят компютър приучавам обувка, когато ми звукова карта е в PCI-E платно? | justinbowen2003 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 2 | 27 Дек 2008 09:32 |
| A7N8X2.0 Mboard приучавам откриване SATA 2 750gb HDD | navnut | Дискове & сменяемите носители | 8 | 20 Юни 2008 14:44 |
| Включване на автоматичното откриване на хардуер? | Jack06 | Общи Хардуер Чат | 3 | 28 Jan 2008 21:12 |
| Нишка Инструменти | |
| |