![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj všichni! hardwarových zařízení isnt vyzvednutí moje Realtek 5.1 zvuk divný im pomocí mého Audigy hodnotu PCI karta, ale na palubě je na tom lépe než tuto kartu ... ummm yeh když jsem nainstalovat software je prostě nedělá nic na konci, protože neexistuje žádný hardware je používat! určitě někdo má tento problém b4? pomozte mi prosím? thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pravděpodobně budete muset jít do nastavení systému BIOS a zvolte "palubní zvuk"
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jste pomocí ovladačů, které se stalo na desce disk?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co je na základní desce (nebo počítač, značky a modelu)?
Co je to zvuková? , Jehož operační systém používáte? Má to číslo verze nebo instalován service pack? Pokud jste si ovladače, které se nedaří rozpoznat kartu? Mají jména nebo uvolnění úrovni? Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| moje matka oard je m3a AM2 +, zvuková karta je Realtek, XP SP3, a yeh im pomocí ovladače z CD, které se stalo s mým mobo na problémy se okna isnt detekci palubě zvuk vůbec. počítače dosnt poznat tam ...! a yeh v bios i vybrané auto na palubě zdravé menu thingo |
|
| |||
| |||
| Jsem tento problém v minulosti. Co musíte udělat, je ručně nainstalovat ovladač zařízení pomocí Správce místo pomocí aplikace instalaci. sledovat můj průvodce a měli byste mít vaše zvuková brzy -Go to Start> Ovládací panely a klepněte na tlačítko systémů. Přejděte na kartu Hardware a klepněte na tlačítko Správce zařízení. Podívejte se na zařízení, které chcete aktualizovat ovladač a dvakrát klikněte na něj. Přejít na kartu Ovladač a klepněte na aktualizaci ovladače. -A obrazovce vyskočí jako v automatické instalaci. Vyberte "nainstalovat na seznamu či daného umístění" této doby a na tlačítko Další. Odškrtněte "hledat výměnná média" a zaškrtněte "zahrnout tuto lokalitu v hledání". Klepněte na tlačítko Procházet a přejděte do adresáře, kde jste uložili vaše nové řidiče. (pokud je na CD jen své vyhledávání vyměnitelných médií a bude mít). -Klikněte na příští a pokusí se nainstalovat ovladače. Poté, co udělat klepnutím na tlačítko Další a váš nový ovladač nainstalovat. A rebootujte by mohly být vyžadovány pro zařízení pracovat správně. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Typické Bill a jeho kluci ... Vše bylo v pořádku s SP2, ale pak měli jít o krok dále a kohout všechno s SP3. Don't jenom láska Microsoft?
| |||
| |||
| Měl jsem stejný problém s mojí starou mobo. Je náhle ztratil všechny uznání s AC'97 audio na to. Takže jsem musel provést rucní instalaci |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Můj počítač nedetekuje on-palubě zvuková karta - Špatný řidičů? | apolutrosi | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 6 | 30. květen 2009 08:31 |
| Sony Brava Tv Zvukové zvyklý Vyjdiž My Surround Sound System | andnlou | Vypnout Téma diskuze | 4 | 29. března 2009 02:03 |
| Můj počítač zvyklý boot, kdy moje zvuková karta je v PCI-e pruhu? | justinbowen2003 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 2 | 27. prosince 2008 09:32 |
| A7N8X2.0 Mboard zvyklý odhalit 750gb SATA 2 HDD | navnut | Drives & Removable Media | 8 | 20 června 2008 14:44 |
| Zapnutí automatické detekci hardware? | Jack06 | Obecné Hardware Chat | 3 | 28. leden 2008 21:12 |
| Thread Nástroje | |
| |