![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello everyone! hardverskih uređaja nije branje gore moje realtek zvuk 5,1 wierd im koristeći moj audigy vrijednost PCI kartice, ali je bolja od onboard ovu karticu ... ummm yeh kad sam instalirati softver samo ne radi ništa na kraju cos nema na korištenje hardvera postoji! sigurno je netko imao taj prob B4? ugoditi pomoć mene vanjska strana? Thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vi vjerojatno će morati ići u vaš BIOS i izaberite "onboard zvuk"
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koristite li vozači koji su dolazili na matičnoj ploči disk?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koja je matična ploča (ili računalo čini i model)?
Koji je zvučnu? Čiji je operativni sustav koristite? Da li imate broj verzije servisnog paketa ili instalirane? Otkud ti vozači koji se ne priznaju karticu? Da li su imena ili oslobađanje razini? My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| moja majka oard je m3a + AM2, zvučne kartice je realtek, XP SP3, i yeh im koristeći vozača s CD koji je došao sa mojim mobo prob je Windows nije otkrivanje je onboard zvuk uopće. računalo dosnt znali svojim postoji ...! i yeh u bios sam odabrao auto u onboard zvuk meni thingo |
|
| |||
| |||
| Ja sam imala taj problem u prošlosti. Što trebate učiniti je ručno instalirati upravljački program uređaja pomoću upravitelja umjesto korištenja aplikacije instalacije. slijedite moj vodič i trebali ste Vašu zvuka natrag uskoro -Idite na Start> Control Panel i kliknite na sustavima. Idi na hardware tab i kliknite na Device Manager. Potražite uređaj koji želite ažurirati upravljački program za bračne i kliknite na nju. Idite na karticu vozača i kliknite na update driver. -Zaslon će pop up kao u automatsku instalaciju. Select "install za popis ili specifične lokacije", ovog puta, a zatim kliknite Next. Isključite "traži removable media" i ček "uključiti u ovu lokaciju pretraživanja". Kliknite gumb Browse i idite u direktorij gdje ste spremili svoj novi driver. (ako je na CD-u samo svojim pretraživanje removable medijima i da će ga pronaći). -Kliknite next i to će pokušati uvesti koga u službu vozač. Kada završite kliknite "Dalje" i svoj novi upravljački program instalirati. A može biti ponovno podizanje sustava potrebne za uređaj kako bi ispravno funkcionirao. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tipične Bill i njegovi dječaci ... Sve radi fino sa SP2, a onda su morali otići korak dalje i pijetao se sve gore sa SP3. Ne samo ljubav Microsoft?
| |||
| |||
| JA je jednak problem sa mojim starim mobo. Ona iznenada izgubio prepoznatljivost vlasništvo AC'97 audio na sebi. Tako sam morao učiniti ručno instalirati |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moje računalo ne otkriju na pansion zvučna kartica - Pogrełan drivere? | apolutrosi | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 6 | 30. svibanj 2009 08:31 |
| Sony Sound Brava Tv navika dolazi iz mojih Surround Sound System | andnlou | Off Topic Discussion | 4 | 29. ožujak 2009 02:03 |
| Moj računalo čizma navika kada mi je zvučna kartica u PCI-e traka? | justinbowen2003 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 27. prosinac 2008 09:32 |
| A7N8X2.0 Mboard navika otkriti 2 750gb SATA HDD | navnut | Drives & Izmjenjivi mediji | 8 | 20. lipnja 2008 14:44 |
| Uključivanje automatsko detektiranje za hardver? | Jack06 | General Hardware Chat | 3 | 28 siječanj 2008 21:12 |
| Thread Tools | |
| |