![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello mindenkinek! hardvereszközöket isnt fölerősödő én Realtek 5,1 hang weird im használ én Audigy érték PCI kártyát, de a fedélzeten is jobb, mint ez a kártya ... Ummm yeh amikor telepíti a szoftvert, hogy nem csinál semmit csak a végén, mert nincs olyan hardver használatára van! valaki már biztosan ez valószínűleg b4? Segítsen kérem? thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Akkor valószínűleg megyek be a BIOS, és válassza a "fedélzeten hang"
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön a vezetők, hogy eljött az alaplapon lemezre?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi az alaplap (vagy a számítógép gyártmánya és modell)?
Mi a hangkártya? Kinek az operációs rendszert használ? És nem a verziószám, vagy telepítve a Service Pack? Honnan a vezetők, hogy nem ismeri fel a kártyát? Vannak név vagy kibocsátási szint? My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| anyám oard a m3a AM2 +, hangkártya egy Realtek, XP SP3, és yeh im segítségével a vezetők a CD-lemezről, hogy eljött az én mobo a problémák a Windows isnt kimutathassa a fedélzeti hang egyáltalán. A számítógép dosnt tudom, hogy van ...! yeh, és a BIOS-ban az I. kiválasztott auto a fedélzeten egészséges menüt thingo |
|
| |||
| |||
| Én ezt a problémát már a múlt. Mit kell tennie, hogy kézzel telepíteni a vezető segítségével Eszközkezelőt helyett az alkalmazás telepítését. kövesd a kalauz, és el kellett volna a hangot vissza később -Menjen a Start> Vezérlőpult, majd kattintson a rendszereket. Ugrás a Hardver fülre, majd kattintson az Eszközkezelő. Keresse meg a készülék kívánt frissítse az illesztőprogramot, és dupla kattintással meg. Ugrás az Illesztőprogram fülre, és kattintson a Frissítés. -A képernyő felbukkan, mint az automata telepítéshez. Válassza ki a "telepíteni a listából vagy adott helyről" ebben az időben, és kattintson a Tovább gombra. Törölje "keresés eltávolítható média" és az "ezt a helyét keresi." Kattintson a Tallózás gombra, és keresse fel a könyvtárat, ahova mentett meg az új vezetőt. (ha a CD csak a keresés mozgatható médiát és az is megtalálja.) -Kattintson a Tovább gombra, és megpróbálja telepíteni az illesztőprogramot. Miután végzett kattintson a Tovább gombra, és az új illesztőprogram telepítéséhez. A számítógép újraindítása is szükséges az eszköz működéséhez. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jellemző Bill és a fiúk ... Minden jól működött, SP2, de akkor is egy lépéssel tovább megy, és ez minden csap fel SP3. Don't you just love a Microsoft?
| |||
| |||
| ÉN ugyanaz probléma régi mobo. Hirtelen elvesztette elismerése annak a AC'97 Audio rajta. Tehát én nem a kézi felszerel |