![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם! התקני חומרה isn't להרים את הקול Realtek 5.1 מוזר IM באמצעות Audigy ערך PCI כרטיס onboard אבל הוא טוב יותר מאשר זה של כרטיס ... ummm yeh כשאני להתקין את התוכנה זה פשוט לא עושה כלום בסופו של דבר חסת עלים אין חומרה יש להשתמש! בטח מישהו היה prob B4? תעזור לי בבקשה? thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה כנראה צריך להיכנס ל-BIOS שלך ובחר "הקול המשולב ללא פעיל"
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה משתמש הנהגים כי בא על לוח האם של דיסק?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מהו לוח האם (או את דגם המחשב)?
| |||
| |||
| אמא שלי oard הוא m3a AM2 +, כרטיס הקול הוא של Realtek, XP SP3, ו yeh IM באמצעות נהגים מחוץ CD שהגיעו עם mobo את prob שלי היא Windows isn't גילוי את הקול המשולב ללא פעיל בכלל. המחשב dosnt יודע את שם ...! yeh ו ב-BIOS אני נבחר אוטומטית של הקול המשולב ללא פעיל תפריט thingo |
|
| |||
| |||
| יש לי בעיה זו בעבר. מה שאתה צריך לעשות הוא להתקין ידנית את מנהל ההתקן באמצעות מנהל ההתקן במקום השימוש ביישום התקנה. בצע את המדריך ואתה צריך את הקול שוב בקרוב עבור אל 'התחל> לוח הבקרה ולחץ על המערכות. עבור אל הכרטיסייה חומרה ולחץ על מנהל ההתקנים. חפש את ההתקן שאתה רוצה לעדכן את מנהל ההתקן עבור ואת לחץ עליו פעמיים. עבור אל הכרטיסייה מנהל התקן ולחץ על עדכון מנהל התקן. מסך-POP יהיה כמו של התקן אוטומטי. בחר "התקן עבור רשימה או ממיקום ספציפי" זה הזמן, לחץ על הבא. הסר את הסימון של "חיפוש נשלפת" לבדוק "כולל מיקום זה בחיפוש". לחץ על כפתור עיון וללכת לספרייה שבה שמרת את מנהל ההתקן החדש. (אם את החיפוש רק על תקליטור נשלפת והיא תמצא את זה). קליק הבא והיא תנסה להתקין את מנהל ההתקן. לאחר שנעשה על הבא שלך היא להתקין את מנהל ההתקן החדש. אחרי אתחול מחדש עשוי להיות ההתקן נדרש לעבוד כהלכה. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ביל הטיפוסיות שלו ואת הבנים ... הכל היה בסדר לעבוד עם SP2, אבל אז הם היו צריכים ללכת צעד נוסף ואת זה כל גבר עם SP3. האם אתה פשוט לא אוהב את מיקרוסופט?
| |||
| |||
| היה לי אותה בעיה עם הישן שלי mobo. לפתע הוא איבד את ההכרה של כל בעל AC'97 שמע על זה. אז הייתי צריך לעשות ידנית להתקין |