![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello everyone! kompiuterinė įranga forget picking up my Realtek 5,1 garso Weird im naudoja mano Audigy vertė PCI card, tačiau laive yra geresnis už tą kortelę ... Ummm yeh įdiegus programinę įrangą, jis tiesiog nieko nedaro, galų gale cos nėra aparatūros ten naudoti! tikrai kažkas turėjo tai Prob b4? help me out please? thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs tikriausiai turės eiti į BIOS ir pasirinkite "laivo garsas"
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jūs naudojate tvarkykles, atėjo į pagrindinę plokštę diske?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas plokštę (arba kompiuterio gamintojas ir modelis)?
Kas soundcard? Kieno operacinę sistemą Jūs naudojate? Ar ji turi versijos numerį arba įdiegti Service Pack? Iš kur sužinojote vairuotojai, kurie nesugeba atpažinti kortelės? Ar jie turi pavadinimą ar išleidimo lygis? Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Mano mama yra oard m3a AM2 +, garso korta Realtek, XP SP3 "ir yeh im naudojant tvarkykles ne CD kuris buvo su mano MOBO Prob yra Windows forget aptikti orlaivyje esančių garso visais. kompiuteris dosnt žinoti jos ten ...! o yeh į BIOS i pasirinkta auto pagal borto garso meniu thingo |
|
| |||
| |||
| Turėjau šią problemą anksčiau. Ką reikia padaryti, tai rankiniu būdu įdiegti tvarkyklę naudojant Device Manager ", o ne naudojant taikymo montavimas. Follow My vadovas ir turėtumėte turėti savo garso iškart -Pasirinkite Pradėti> Valdymo skydas, tada spustelėkite sistemos. Eikite į skirtuką Aparatūra ir spustelėkite Įrenginių tvarkytuvė. Galite prietaisą, kurį norite atnaujinti ir dukart spustelėkite jį vairuotojas. Grįžti į vairuotojo ir spustelėkite Naujinti tvarkyklę. -Ekrano langas kaip ir automatiškai įdiegti. Pasirinkite "Install sąrašo arba konkrečią vietą", šį kartą ir spustelėkite Pirmyn. Nuimkite varnelę "Ieškoti laikmenas" ir pažymėkite "įtraukti šią paiešką vieta". Spauskite mygtuką "Browse" ir nueikite į katalogą, kur jus išsaugojote savo naują tvarkyklę. (jei jo CD tik paieškos laikmenas, ir ji jį rasti). , Spustelėkite Pirmyn ir jis bandys įdiegti tvarkyklę. Kai daroma spustelėkite Pirmyn ir naują tvarkyklę įdiegti. Perkrovimo gali būti reikalaujama įtaisas veikia tinkamai. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tipiška Billas ir jo berniukai ... Viskas buvo gerai dirbti su SP2, bet tada jie turėjo žengti dar vieną žingsnį ir Gaidys visa tai ne su SP3. Don't you just love "Microsoft"?
| |||
| |||
| Man buvo ta pati problema su mano senas MOBO. Jis staiga prarado visi atsižvelgdamas AC'97 Audio ant jo pripažinimą. So I had to do manual diegti |