![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hello everyone! aparatūras ierīcēm isn't picking up my Realtek 5.1 skaņas liktenīgs im izmantojot manu Audigy vērtība PCI karti bet uz kuģa ir labāks par šo karti ... ummm Yeh kad es instalēt programmatūru, tā vienkārši nav nekas beigās cos nav hardware tur izmantot! protams, kādam ir bijusi šī prob b4? help me out please? thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums droši vien nāksies doties uz savu Bios un izvēlieties "kuģa skaņu"
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jums, izmantojot draiverus, kas nāca uz mātesplates diska?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas mātesplates (vai datoru marka un modelis)?
Kāda ir skaņas karte? Kuru operētājsistēmu jūs lietojat? Vai tas ir versijas numurs, vai ierīkots servisa pakotni? Kur Jūs ieguvāt draiverus, kas nespēj atzīt karti? Vai viņiem ir vārds vai izlaidums līmenī? Mana sistēma: Tim
|
|
| |||
| |||
| mana māte oard ir m3a AM2 +, skaņas karte ir Realtek, XP SP3 un Yeh im izmantojot pie vadītājiem cd, kas nāca kopā ar savu MOBO prob ir Windows isn't atklāt borta skaņu vispār. dators dosnt zināt tās tur ...! un Yeh in bios i izvēlēto auto ar borta skaņu menu thingo |
|
| |||
| |||
| Man ir bijusi šī problēma pagātnē. Kas Jums jādara, ir manuāli uzstādīt vadītāja izmantojot ierīču pārvaldnieku, nevis izmantot programmu instalāciju. izpildiet manu guide un jums jūsu skaņu atpakaļ drīz -Iet uz Sākt> Vadības panelis un noklikšķiniet uz sistēmām. Iet uz aparatūras cilni un noklikšķiniet uz Device Manager. Meklē informāciju par ierīci, kuru vēlaties atjaunināt draiveri un veiciet dubultklikšķi uz tā. Iet uz vadītāja cilni un noklikšķiniet uz Atjaunināt draiveri. -Ekrāns būs izlecošo tāpat kā automātisko uzstādīšanu. Izvēlieties "instalēt uz sarakstu vai konkrētu atrašanās vietu", šo laiku, un noklikšķiniet uz Tālāk. Noņemiet atzīmi "meklēt noņemamo datu nesēju" un pārbaude "iekļauj šo vietu meklēt". Noklikšķiniet uz pogas Pārlūkot un dodieties uz direktoriju, kur saglabāta savu jauno vadītāju. (ja tā CD tikai meklēt noņemamo datu nesēju, un tā būs atrast). -Click nākamo un tā mēģinās uzstādīt draiveri. Pēc tam, kad izdarīts uz nākamo un jauno draiveris ir jāinstalē. Reboot varētu būt vajadzīgi, lai ierīce darbotos. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tipiski Bils un viņa zēni ... Viss strādāja soda ar SP2, bet tad viņi iet soli tālāk un gailis to visu ar SP3. Vai tu mīlu Microsoft?
| |||
| |||
| Man bija tāda pati problēma ar manu veco MOBO. Tā pēkšņi zaudējuši savu atzīšanu, kam AC'97 audio par to. Tā man bija jādara manual install |
![]() |
|
| Bookmarks |