![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Hello everyone! sprzęt isnt picking moich Realtek 5.1
wierd im za pomocą mojego Audigy wartość karty PCI, ale jest lepiej niż na pokładzie tej karty ... ummm yeh kiedy zainstalować oprogramowanie po prostu nic nie robi w końcu cos nie ma sprzętu, aby korzystać! na pewno ktoś miał ten problem b4? please help me out? thanx |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Prawdopodobnie konieczne będzie musiała przejść do systemu BIOS i wybierz "dźwięk na pokładzie"
Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Czy korzystasz z kierowców, że przyszedł na płycie głównej dysku?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Co do płyty głównej (lub komputera marki i modelu)?
Co do karty dźwiękowej? Którego systemu operacyjnego używasz? Czy ona ma numer wersji lub zainstalowanego dodatku Service Pack? Skąd można pobrać sterowniki, które nie rozpoznaje karty? Czy mają one nazwę lub prasowa poziomie? My System: Tim
|
|
|
|||
|
|||
|
moja matka oard jest m3a AM2 +, karta dźwiękowa Realtek jest, XP SP3 i yeh im użyciu sterowników off CD dołączonym Mobo mój problem jest Windows isnt wykrycia na pokładzie dźwięku w ogóle. komputer dosnt znać jej tam ...!
i yeh w BIOS i wybrane auto na pokładzie dźwięku w menu thingo |
|
|
|||
|
|||
|
Miałem ten problem w przeszłości. Co musisz zrobić to ręcznie zainstalować sterownik za pomocą Menedżera urządzeń, zamiast korzystania z instalacji aplikacji. się moim przewodnikiem i należy mieć dźwięku wracam
-Idź do Start> Panel sterowania i kliknij systemów. Przejście na kartę Sprzęt i kliknij przycisk Menedżer urządzeń. Spójrz na urządzenia, które chcesz zaktualizować sterownik i kliknij go. Idź do kierowcy i kliknij na aktualizację sterownika. A ekranie pojawi się tak jak w automatyczną instalację. Wybierz "zainstalować na listy lub określonej lokalizacji" tym razem i kliknij Dalej. Usuń zaznaczenie opcji "szukaj nośnika" i zaznacz opcję "Uwzględnij tę lokalizację w poszukiwaniu". Kliknij przycisk Przeglądaj i przejdź do katalogu, w którym zapisany nowego sterownika. (jeżeli tylko jej na CD wyszukiwania nośników i będzie go znaleźć). Kliknij obok i będzie próbował zainstalować sterownik. Gdy to zrobisz kliknij przycisk Dalej i jest zainstalowanie nowego sterownika. A może być wymagane ponowne uruchomienie komputera do urządzenia, aby działał poprawnie. |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Cytat:
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing.
![]() My System: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Typowe Bill i jego chłopcy ... Wszystko działa dobrze z dodatkiem SP2, ale wtedy musiał pójść krok dalej i kogut to wszystko z dodatkiem SP3. Don't you just love Microsoft?
|
|||
|
|||
|
Miałem taki sam problem z moim starym Mobo.
Nagle stracił wszystkie uznawania o AC'97 Audio na jej temat. Więc miałem zrobić podręcznik instalacji |