![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj všetci! hardvérových zariadení isnt vyzvednutí moje Realtek 5.1 zvuk divný im pomocou môjho Audigy hodnotu PCI karta, ale na palube je na tom lepšie ako túto kartu ... ummm Yeh keď som nainštalovať softvér je jednoducho nerobí nič na konci, pretože neexistuje žiadny hardvér je používať! určite niekto má tento problém b4? pomôžte mi prosím? thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pravdepodobne budete musieť ísť do nastavenia systému BIOS a vyberte "palubný zvuk"
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ste pomocou ovládačov, ktoré sa stalo na doske disk?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo je na základnej doske (alebo počítač, značky a modelu)?
Čo je to zvuková? , Ktorého operačný systém používate? Má to číslo verzie alebo inštalovaný service pack? Ak ste si ovládače, ktoré sa nedarí rozpoznať kartu? Majú mená alebo uvoľnenie úrovni? Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| moja matka oard je M3A AM2 +, zvuková karta je Realtek, XP SP3, a Yeh im pomocou ovládačov z CD, ktoré sa stalo s mojím Mobo na problémy so okná isnt detekciu palube zvuk vôbec. počítače dosnt spoznať tam ...! a Yeh v bios aj vybrané auto na palube zdravé menu thing |
|
| |||
| |||
| Jsem tento problém v minulosti. Čo musíte urobiť, je manuálne nainštalovať ovládač zariadenia pomocou Správca miesto pomocou aplikácie inštaláciu. sledovať môj sprievodca a mali by ste mať vaša zvuková čoskoro -Go to Štart> Ovládací panel a kliknite na tlačidlo systémov. Prejdite na kartu Hardvér a kliknite na tlačidlo Správca zariadení. Pozrite sa na zariadenia, ktoré chcete aktualizovať ovládač a dvakrát kliknite na neho. Prejsť na kartu Ovládač a potom kliknite na aktualizáciu ovládača. -A obrazovke vyskočí ako v automatickej inštalácii. Vyberte "nainštalovať na zozname alebo daného umiestnenia" tejto doby a na tlačidlo Ďalej. Odznačte "hľadať výměnná média" a zaškrtnite "zahrnúť túto lokalitu v hľadaní". Kliknite na tlačidlo Prehľadávať a prejdite do adresára, kde ste uložili vaše nové vodiča. (ak je na CD len svoje vyhľadávanie vymeniteľných médií a bude mať). -Kliknite na budúci a pokúsi sa nainštalovať ovládače. Potom, čo urobiť kliknutím na tlačidlo Ďalej a váš nový ovládač nainštalovať. A rebootujte by mohli byť vyžadované pre zariadenia pracovať správne. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Typické Bill a jeho chlapci ... Všetko bolo v poriadku s SP2, ale potom mali ísť o krok ďalej a kohút všetko s SP3. Don't jenom láska Microsoft?
| |||
| |||
| Mal som rovnaký problém s mojou starou Mobo. Je náhle stratil všetky uznania s AC'97 audio na to. Takže som musel vykonať ručne inštaláciu |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Môj počítač nedetekuje on-palube zvuková karta - Zlý vodičov? | apolutrosi | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 6 | 30. máj 2009 08:31 |
| Sony Brava Tv Zvukové zvyknutý Vyjdiž My Surround Sound System | andnlou | Vypnúť Téma diskusie | 4 | 29. marca 2009 02:03 |
| Môj počítač zvyknutý boot, kedy moja zvuková karta je v PCI-e pruhu? | justinbowen2003 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 2 | 27. decembra 2008 09:32 |
| A7N8X2.0 Mboard zvyknutý odhaliť 750GB SATA 2 HDD | navnut | Drives & Removable Media | 8 | 20 júna 2008 14:44 |
| Zapnutie automatickej detekcii hardware? | Jack06 | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 28. január 2008 21:12 |
| Thread Tools | |
| |