![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хелло еверыоне! хардверских уређаја није брање горе моје реалтек звук 5,1 уиерд им помоћу мој аудигы вредност ПЦИ картице, али је боља од онбоард ову картицу ... уммм ыех кад сам инсталирате софтвер само не ради ништа на крају цос нема на коришћење хардвера постоји! сигурно је неко имао тај проб Б4? угодити помоћ мене вањска страна? Тханкс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви вероватно ће морати да иде у ваш БИОС и изаберите "онбоард звук"
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Користите ли возачи који су долазили на матичној плочи диск?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Која је матична плоча (или рачунар чини и модел)?
Који је звучну? Чији је оперативни систем користите? Да ли имате број верзије сервисног пакета или инсталиране? Откуд ти возачи који се не признају картицу? Да ли су имена или ослобађање нивоу? Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| моја мајка оард је м3а + АМ2, звучне картице је реалтек, КСП СП3, и ыех им помоћу возача са ЦД који је дошао са мојим мобо проб је Уиндоус није откривање је онбоард звук уопште. рачунар доснт знали својим постоји ...! и ыех у БИОС-сам одабрао ауто у онбоард звук мени Тхинг |
|
| |||
| |||
| Ја сам имала тај проблем у прошлости. Шта треба да урадите је ручно инсталирате управљачки програм уређаја помоћу менаџера уместо коришћења апликације инсталације. следите мој водич и требали сте Вашу звука натраг ускоро -Идите на Старт> Цонтрол Панел и кликните на системима. Иди на хардуаре таб и кликните на Девице Манагер. Потражите уређај који желите да ажурирате управљачки програм за брачне и кликните на њу. Идите на картицу возача и кликните на упдате дривер. -Дисплеј ће поп уп као у аутоматску инсталацију. Селецт "инсталл за листу или специфичне локације", овог пута, а затим кликните Некст. Искључите "тражи ремовабле медиа" и чек "укључити у ову локацију претраге". Кликните дугме Броусе и идите у директоријум где сте сачували свој нови дривер. (ако је на ЦД-у само својим претрагу ремовабле медијима и да ће га пронаћи). -Кликните некст и то ће покушати увести кога у службу возач. Када завршите кликните на "Даље" и свој нови управљачки програм инсталирате. А може бити поново подизање система потребне за уређај како би исправно функционисао. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Типичне Билл и његови дечаци ... Све ради фино са СП2, а онда су морали отићи корак даље и пијетао се све горе са СП3. Не само љубав Мицрософт?
| |||
| |||
| ЈА је једнак проблем са мојим старим мобо. Она изненада изгубио препознатљивост власништво АЦ'97 аудио на себи. Тако сам морао учинити ручно инсталирате |